varia
domki
Domki są drewniane ale solidniejsze od tych co znajdowały się w Jezierzanach (jeśli ktoś pamięta )
- jest ogrzewanie
- jest bieżąca woda (nie wiem jednak czy w samych domkach jest gorąca woda)
- pościel na miejscu, dla świętego spokoju można wziąć ze sobą śpiwór
prowiant
plan jest taki:
piątek wieczór - w Tawernie mamy zapewniony ciepły posiłek, który na pewno zadowoli w równym stopniu mięsożerców jak i trawożerców
sobota popołudnie-wieczór/niedziela rano - zrzutka na odpowiednią ilość kiełbasy na ognicho (oczywisćie postaram się aby już była na miejscu )
reszta jedzenia we własnym zakresie.
- w ośrodku jest możliwość zamówienia posiłków (ceny gdzieś na górze zamieściłem)
- w bliskiej okolicy ośrodka nie wypatrzyłem żadnego sklepu.
inne
- proszę wziąć swoje ulubione szkło piwne.
- można wziąć strój kąpielowy, bo jest jezioro pod smamym nosem, gdzie można rónież wypożyczyć jakiś kajak, rower wodny, etc.
-
$$$$$$$
rozliczamy się na miejscu w Wieżycy.
koszulki
- trochę nie na temat : będę miał ze sobą koszulki Browaru dla: Magdusi i Ireny. jeśli są chętni na granatową XL-kę - proszę się odezwać to wezmę ze sobą dodatkowych kilka egzemplarzy.
domki
Domki są drewniane ale solidniejsze od tych co znajdowały się w Jezierzanach (jeśli ktoś pamięta )
- jest ogrzewanie
- jest bieżąca woda (nie wiem jednak czy w samych domkach jest gorąca woda)
- pościel na miejscu, dla świętego spokoju można wziąć ze sobą śpiwór
prowiant
plan jest taki:
piątek wieczór - w Tawernie mamy zapewniony ciepły posiłek, który na pewno zadowoli w równym stopniu mięsożerców jak i trawożerców
sobota popołudnie-wieczór/niedziela rano - zrzutka na odpowiednią ilość kiełbasy na ognicho (oczywisćie postaram się aby już była na miejscu )
reszta jedzenia we własnym zakresie.
- w ośrodku jest możliwość zamówienia posiłków (ceny gdzieś na górze zamieściłem)
- w bliskiej okolicy ośrodka nie wypatrzyłem żadnego sklepu.
inne
- proszę wziąć swoje ulubione szkło piwne.
- można wziąć strój kąpielowy, bo jest jezioro pod smamym nosem, gdzie można rónież wypożyczyć jakiś kajak, rower wodny, etc.
-
$$$$$$$
rozliczamy się na miejscu w Wieżycy.
koszulki
- trochę nie na temat : będę miał ze sobą koszulki Browaru dla: Magdusi i Ireny. jeśli są chętni na granatową XL-kę - proszę się odezwać to wezmę ze sobą dodatkowych kilka egzemplarzy.
Comment