Piwo ci postawię.
2021.09.10-12 - XX Zlot Browar.biz - ploty
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziJa tylko nadmienię, że nigdzie powyżej nie deklarowalem chęci jazdy do jakiejś Rzeczki. Ale rozumiem, że jest to jedyna propozycja na ten rok. I ją ewentualnie przemyślę, bo nijak nie wiem jak dotrzeć do tej dziury i co zrekompensuje mi ten dzień zmarnowany w dotarciu do niej (o powrocie nie wspomnę). I na koniec buźka
-
👍 2
Comment
-
-
Kolejni zlotownicy proszeni są o dopisywanie się kopiując poniższą listę po porzedniku.
1. Krakus
2. E-Prezes
3. Slavoy
4. Marusia
5. Wiktoria
6. Pepek (jak mniemam )
7. Zgoda
8. Piecia
9. JAckson
10. Fteo
11.maremali -jakby co to zaszczepiony przeciw wściekliźnie już jestem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
E-prezesie, przecież możesz cos innego ogarnąć i tam sie spotkamy. My wybieramy Rzeczkę, bo już tam robiliśmy imprezkę, wiemy, co i jak, a jest już dosyć późno i nie mamy czasu na obadywanie nowych miejscówek :-) To jest dziura w górach, zatem spacery po świeżym powietrzu, wejście na Wielką Sowę - w sam raz dla ludzi w naszym wieku :-D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piecia Wyświetlenie odpowiedziRozumiem, że jak koleją to do Wałbrzycha? Daleko to od stacji?Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
No ja też bym preferował jakieś bliższe rzeczki No bo te 8 km z buta to już odstraszy wszystkich. Ale z braku laku gdzieś tam przecież trzeba się złoić.
1. Krakus
2. E-Prezes
3. Slavoy
4. Marusia
5. Wiktoria
6. Pepek (jak mniemam )
7. Zgoda
8. Piecia
9. JAckson
10. Fteo
11.maremali -jakby co to zaszczepiony przeciw wściekliźnie już jestem
12. Warzywo
13. Fuliano
Comment
-
-
Co Wy na to? Środek Polski. Ośrodek już kiedyś przebadany pod kątem minizlotu.
Last edited by slavoy; 2021-08-03, 15:41.Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Mnie pasuje. Szczególnie nazwa.
Comment
-
-
No i kiszka - dzwoniłam - cały ośrodek w tym terminie zarezerwowany :-(
Comment
-
-
Rzuciłam temat browarowi Zakładowemu, mają dac znac, czy mogą coś polecic w swojej okolicy, to by i browar był do zwiedzenia :-)
Comment
-
Comment