Czy ktoś nie rozmyśla nad wizytą w Lublinie w niedzielne popołudnie / wieczór? I tym samym nocleg z niedzieli na poniedziałek w tym mieście.
2021.09.10-12 - XX Zlot Browar.biz - ploty
Collapse
X
-
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jurandofil Wyświetlenie odpowiedziCzy ktoś nie rozmyśla nad wizytą w Lublinie w niedzielne popołudnie / wieczór? I tym samym nocleg z niedzieli na poniedziałek w tym mieście.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedziWłaśnie siedzimy z Pawłem Piłatem w Pincie (10-lecie Kraftu)Konkret co do Zlotu/Chmielobrania będzie w przyszłym tygodniu. Przyjazd by był w piątek PKP około południa (rozkład jazdy do sprawdzenia) do Puław, stamtąd podstawiony bus na zwiedzanie browaru Brand, potem powrót do Karczmisk na teren posiadłości Pawła gdzie dalsze piwne uciechyPrawdopodobnie będą możliwe noclegi w szkole odległej o 100 m, jest też możliwość rozstawienia namiotu. Koszulki widziałem, są zajebiste, chętni będą proszeni o niezwłoczne podanie podanie rozmiaru. Czy powyżsi zapisani wcześniej byli ewentualnie by chętni na taką opcję?Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Wiem od Pawła, że się pozmieniało i bus do browaru będzie z Karczmisk i w godzinach popołudniowo-wieczornych, w każdym razie najwcześniej po 16-ej, tak więc każdy dojeżdża do Karczmisk na własną rękę.
Tak chodzi o ten browar, Paweł załatwia busa i dogadał wizytę z właścicielem.Last edited by dadek; 2021-09-02, 02:13.
-
👍 1
Comment
-
-
Czyli trzeba celować w piątek na 16 do Karczmisk w okolice szkoły - czy dobrze rozumiem?MM961
4:-)
-
👍 1
Comment
-
-
Czy ktoś jest zainteresowany wciśnięciem w działania PIWNO-CHMIELNE przejść turystycznych?
Przymierzam się do trasy 15-20km w Kazimierzu Dolnym i okolicach. Termin realizacji i zakres tego zadania uzależniam od innych działań w "oficjalnym" programie ZUUUOTU.
Jest ktoś chętny na wędrówkę w nie(!)spacerowym tempie?Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
-
👍 1
Comment
-
-
Chciałoby Wam się podzielić gdzie kto zaplanował nocleg?
S-szkoła
N-namiot
I-inne
1. Krakus
2. E-Prezes
3. Slavoy
4. Marusia
5. Wiktoria
6. Pepek
7. Zgoda
8. Piecia
9. JAckson
10.maremali
11. Warzywo
12. Fuliano
13. MarcinKa
14. darekeb
15. Sezamek
16. Hans
17. Bondi
18. Misiek
20. Jurandofil [S/N]
21.artur66Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Comment
-
-
Ja namiot (ew. samochód w razie W)
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jurandofil Wyświetlenie odpowiedziChciałoby Wam się podzielić gdzie kto zaplanował nocleg?
S-szkoła
N-namiot
I-inne
1. Krakus
2. E-Prezes
3. Slavoy
4. Marusia
5. Wiktoria
6. Pepek
7. Zgoda
8. Piecia
9. JAckson - N
10.maremali
11. Warzywo
12. Fuliano
13. MarcinKa
14. darekeb
15. Sezamek
16. Hans
17. Bondi
18. Misiek
20. Jurandofil [S/N]
21.artur66MM961
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jurandofil Wyświetlenie odpowiedziChciałoby Wam się podzielić gdzie kto zaplanował nocleg?
S-szkoła
N-namiot
I-inne
1. Krakus
2. E-Prezes
3. Slavoy S/N
4. Marusia S/N
5. Wiktoria
6. Pepek
7. Zgoda
8. Piecia
9. JAckson N
10.maremali
11. Warzywo
12. Fuliano
13. MarcinKa
14. darekeb
15. Sezamek
16. Hans
17. Bondi
18. Misiek
20. Jurandofil [S/N]
21.artur66Last edited by Marusia; 2021-09-07, 14:06.
Comment
-
-
Z przykrością zawiadamiam że wycofuję moją kandydaturę. Zrobiła mi się większa rozpierducha w życiu osobistym.
Comment
-
-
Ja i Pepki dojedziemy pewnie w piątek zaraz przed 16 więc mało czasu na rozminę okolicy będzie przed wycieczką . Zastanawiam się czy samochodem będzie można wjechać na 'pole namiotowe' na terenie Pawła, czy jest jakiś parking dedykowany na terenie Pawła? Ktoś coś wie w tym temacie?Last edited by JAckson; 2021-09-08, 07:43.MM961
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziJa i Pepki dojedziemy pewnie w piątek zaraz przed 16 więc mało czasu na rozminę okolicy będzie przed wycieczką . Zastanawiam się czy samochodem będzie można wjechać na 'pole namiotowe' na terenie Pawła, czy jest jakiś parking dedykowany na terenie Pawła? Ktoś coś wie w tym temacie?
Last edited by Marusia; 2021-09-08, 10:47.
-
👍 1
Comment
-
-
Prognoza mówi, że w nocy aż 10 stopni, zatem na 100% my też będziemy namiotowali :-)
-
👍 1
Comment
-
-
Jakaś taka cisza nastała. Biorę kawiarkę na kapsułki, bo ja bez kawy to nieżywy jestem. Jeśli coś jeszcze ktoś zapomniał pisać.
-
👍 1
Comment
-
-
Comment
-
Comment