Ruszam, do zobaczenia w Karczmiskach.
2021.09.10-12 - XX Zlot Browar.biz - ploty
Collapse
X
-
Bawcie się dobrze, wypijcie kufel za nieobecnych- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Dzięki wszystkim za dobrą zabawę. Chyba najgorętszy mój zlot (w ciągu dni). Miejsce ciekawe.
Do zobaczenia za rok.
To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
-
👍 1
Comment
-
-
-
Nie liczyłem ile razy usłyszałem tekst w stylu "to jeszcze to działa?" Nie wiem kto jeszcze na browar zagląda, ale większość imprezowiczów traktowała nas jak relikt z przeszłości. Ale i tak warto było znowu zobaczyć Wasze pijackie mordy. To pisałem ja dziadek borowy czy też żołędny już nie pamiętam. Do zobaczyska następnym razemLast edited by Maremali; 2021-09-13, 22:48.
-
👍 1
Comment
-
-
I jeszcze jedno spać między Piecią a Pepkiem niezapomniane wrażenie - akustyka przednia , ale to pikuś jaką miejscówkę znalazł sobie gostek, który spał podczas dj-party w namiocie głównym przyznać trzeba ten to miał kamienny sen - nic tylko pozazdrościć.
Comment
-
-
Ja również chciałabym podziękować: Organizatorom za organizację, Właścicielowi miejscówki za imprezę (pewnie i tak tego nie przeczyta), Całej Ekipie za towarzystwo, wszystkim Dobrym Ludziom za piwa, Jacksonowi i Slavoyowi - za przewroty razem z ławką, Pepkowi - za poranną kawę, Jacksonowi dodatkowo za to, że nas dowiózł całych i zdrowych w obie strony, [dwóm didżejom nie wiem, czy dziękować ].
.... a dziadki były leśne
Comment
-
Comment