Z tego co na messengerze się wpisywali to jeszcze Qbolandy i Piecia się pisze. Krecik też. Czekam na deklaracje do początku sierpnia. Jak wrócę z urlopu to będę ogarniał temat. Ja na pewno jadę i może nawet kupię namiot, bo lata już nie spałem pod chmurką. Ktoś wspominał o kolejce wąkotorowej, więc będzie po staremu.
Sprawy się trochę pokomplikowały, bo po 25 sierpnia prokurator "siądzie mi" na koncie i nie wiem czy będę mógł realizować stamtąd jakieś przelewy. Dlatego do tego czasu chętni wyjazdu wpłacą zaliczkowo 50 PLN na moje konto. Ja się na zlot wybieram, no chyba, że mnie zamkną Nr na PW.
Kiedy jest to Chmielobrane. Mam taka poje...chora sytuacje, ze pracuje po 12 godzin bez zadnych wolnych dni i juz przestaje ogarniac rzeczywistosc...na jakie konto i ile trzeba wplacic?
e-prezesie tak w ogóle to przepraszam za brak pomocy. inaczej miało się ułożyć moje życie zawodowe a ułożyło się na razie tak, że pracuje po 30 -60 dni bez ani jednego dnia przerwy po 12 godzin i nie mam na nic siły ani czasu. nie wiem też czy będę miał chociaż jeden dzień wolny na Zlot ale może?
Z tego co na messengerze się wpisywali to jeszcze Qbolandy i Piecia się pisze. Krecik też. Czekam na deklaracje do początku sierpnia. Jak wrócę z urlopu to będę ogarniał temat. Ja na pewno jadę i może nawet kupię namiot, bo lata już nie spałem pod chmurką. Ktoś wspominał o kolejce wąkotorowej, więc będzie po staremu.
Comment