Zaliczkę wpłacił tylko jeden. Do fuliano nie da się wysłać wiadomości. Sobie nie życzy...
XXI zlot B.biz - dywagacje
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziZaliczkę wpłacił tylko jeden. Do fuliono nie da się wysłać wiadomości. Sobie nie życzy...
Pisz na FB/MS czy jaka mu tam leciLast edited by fuliano; 2022-08-16, 17:59.
Comment
-
-
-
Temat generalnie przeniósł się na mesa grupy b.biz. Niemniej jest w czym wybierać na ten weekend, bo i u Artezana jest event i w Karczmiskach u Piłata. My będziemy na Chmielobraniu.
Comment
-
-
Jeszcze raz wszystkich przepraszam za brak mojej obecności i całe zamieszanie. Pech, który zaczął się od momentu pobrania beczki z piwem z browaru niestety nadal mnie prześladuje. Beczka stała 3 tygodnie i koniec końców przywiozłem ją do kolegi, który ma sprzęt do wyszynku. Ale ten - niegdysiejszy piwowar - pija już koncerny i mu takie piwo kraftowe nie pasuje, więc dziś zabrałem je z powrotem do siebie po drodze zaliczywszy kolejną awarię (pęknięta sprężyna zawieszenia przebiła oponę). Także impreza na której nie byłem już mnie kosztowała osiem stów, a będzie jeszcze kilka. Obiecałem zwrócić zaliczkę, ale mam teraz wydatki, więc musicie się uzbroić w cierpliwość. I oby ten pech już sobie odszedł.
Comment
-
Comment