Na grupie mesengerowej padły pierwsze pomysły co do miejsc i zapytania czy robimy coś. Jak ktoś ma komunikator to niech się wypowie. Jak nie to tutaj. Z tego co pamiętam to okolice Warki, ew. powtórka Chmielobrania, ew. Milicz - takie propsy padły. Zdaje się są to dwa różne terminy.
A może zlocik?
Collapse
X
-
-
Comment
-
👍 1Comment
-
-
Otóż to. Trzeba się szybko decydować.
Oczywiście 130zł/osoba to cena za jedną noc.
Jeśli ktoś chce się zdecydować na atrakcje inne, niż wyżej wymienione (np. zwiedzanie kompleksu itp.), musi ogarnąć to sobie we własnym zakresie.
Co do piwa itp., Krecik ma się jeszcze wszystkiego dowiedzieć.
CDN.Comment
Related Topics
Collapse
-
Odwołany. Zapowiedź festiwalu na stronie. Na razie poza datą i miejscem jeszcze brak konkretów. Odwołany
-
Channel: Festiwale piwne
2024-11-29, 11:54 -
-
Lepiej późno niż wcale.
Krecikowi udało się ogarnąć temat. Organizuje nam Mały Zlocik w Bałtowie (wcześniej było o tym w poście "A może zlocik"). Patronować nam będzie oczywiście Browar Bałtów.
W programie zwiedzanie browaru, ognisko i...-
Channel: Wielkie Zloty BrowarBizu
-
-
Korzystając z chwili wolnego czasu postanowiłem sporządzić spis browarów, z których produkcją miałem okazję zapoznać się, kiedy jeszcze istniały. Pomyślałem, że w klasyfikacji odwiedzonych browarów nikt nie ma szans z @abernackim, hobbystycznie się nie udzielam, więc może tu mam jakieś...
-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Tutaj proszę o wpisywanie się na listę osób biorących udział w minizlociku. Proszę wpisywać się kolejno podając
IMIĘ I NAZWISKO LUB NICK, FORMA NOCLEGU (DOMEK LUB NAMIOT).
W poniedziałek w południe Krecik zamyka listę.-
Channel: Wielkie Zloty BrowarBizu
-
-
Witam serdecznie, zacząłem warzyć swoje pierwsze piwo z brewkitu. Jest to Finlandia lager. Wszystko robilem wedlug instrukcji, widać że drożdze ruszyly bo fermentorze pojawila obfita piana i bulgotanie w rurce. Jednak po dwóch dniach to znikneło i wygląda to teraz tak jak na załączniku. Po...
-
Channel: Kołyska piwowarska
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment