Wykorespondowałam info od Artura, że nie można. Zrozumiałe, bo dają nam dobre ceny na wszystko, to trzeba się dostosować :-)
Dostępne do zakupu będą: pils, lager wiedeński i amerykański, desitka, koźlak majowy i bitter, oraz pszenica, niestety wiśniowa :-D Jest jeszcze dużo czasu, więc składam tu wniosek do browaru, żeby zapomnieli dać wiśni do części pszenicy :-D
Zatem właściwie jedyne, czego mi brakuje, to czegoś ciemnego, najlepiej lekkiego stoucika.
I tak nie zapowiada się źle - pamiętasz Boszkowo - kwaśny Edi i mocny Gab...
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Ja wiem, że nie wszyscy znamy się z nazwisk i nie każdy w tytule przelewu nick wpisał, ale trzeba to jakoś ogarnąć, bo przy 12 osobach to można improwizować, a przy 40 już nie.
Więc już wszystko jasne (albo i nie )
1. Nocleg - 90 zł/osoba/noc.
2. Grill - 70 zł/osoba/2 wieczory
I to są pozycje obowiązkowe.
3. Śniadanie 40 zł/osoba/za 1 śniadanie w formie szwedzkiego stołu - KAŻDY ZAŁATWIA SOBIE NA WŁASNĄ RĘKĘ!!!
4. Krecik zapłacił na razie za 3 30-litrowe kegi (400 zł/keg). Za to będziemy rozliczać się z Krecikiem na miejscu. Kolejne będziemy dokupywali.
5. Wąskotorówka, o której była mowa, jest od teraz w osobnym wątku.
Pieniążki TYLKO ZA NOCLEGI I GRILLA przelewamy na konto Krecika:
Artur Jasik
93 1240 6029 1111 0000 4792 0039
W tytule przelewu podajemy NICK z Browar.biz
WPŁACAMY DO 15.08!!!
I to tyle.
W kwestii tego (albo tych) śniadań - wystarczy to załatwić w piątek na miejscu, czy trzeba jakoś wcześniej - jeśli tak to jak?
P.S. Latka lecą, kiedyś bym się nie obejrzał "na takie majonezy"
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Czyli ja z Ahumbą jesteśmy dinozaurami emeryturingu
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
Ja wiem, że nie wszyscy znamy się z nazwisk i nie każdy w tytule przelewu nick wpisał, ale trzeba to jakoś ogarnąć, bo przy 12 osobach to można improwizować, a przy 40 już nie.
Przypominam o konieczności uiszczenia opłaty za uczestnictwo w zlocie.
Pieniążki TYLKO ZA NOCLEGI I GRILLA (2x90 zł za 2 noclegi oraz 70 zł za dwudniowe grillowanie, czyli razem 250 zł) przelewamy na konto Krecika:
Artur Jasik
93 1240 6029 1111 0000 4792 0039
W tytule przelewu podajemy NICK z Browar.biz
WPŁACAMY DO 15.08!!!
Krecik niedługo będzie musiał opłacić nasz pobyt (w promocyjnej cenie).
Próbuję ustalić, komu i ile mam płacić za zlot.
Przejmuję (chyba) miejsce za e-prezesa, ale przyjeżdżam tylko na piątek do soboty.
To dla mnie zbyt ciężka rozkmina, na dodatek nie mogę wyczyścić zapełnionej skrzynki na b-bizie.
Gdyby ktoś wiedział coś na pewno, proszę wobec tego o info na tel. 600 95 64 64 . Też Was kocham
Dzięki za powiadomienia. Od trzech dni trzymam rękę na pulsie, ale tak pilnuję komórki, że o Twoim SMSie dowiedziałem się przed chwilą z komentarza poniżej. Zapłacone w każdym razie.
Ostatnia zmiana dokonana przez MarcinKa; 2024-08-15, 21:38.
Rycho skrzynkę czyścił, ale bezskutecznie. Coś tu niehalo. Ale za to przelew pooooszedł! Za KapitanaWagnera nie biorę odpowiedzialności. Co najwyżej mogę mu przypomnieć, że ma zobowiązania.
Jest pomysł, żeby np. w sobotę wybrać się autokarem na wąskotorówkę do Bytomia. Przejazd autokarem z Koszęcina do Bytomia, kolejką z Bytomia do Miasteczka Śląskiego i powrót do Koszęcina autokarem.
Koszt autokaru to 1200 zł, ceny biletów na kolejkę jeszcze nie znamy.
Czy...
Koszęcin to niewielka śląska mieścina, położona niedaleko Lublińca, znana z Pałacu Koszęcińskiego, który jest aktualną siedzibą Zespołu Pieśni i Tańca Śląsk.
Od 2022 roku Koszęcin jest też na piwnej mapie Polski dzięki otwarciu browaru restauracyjnego Śląsk.
Do Koszęcina...
Krecik rozpoczął już proces organizacji tegorocznego zlotu.
Jak na razie wszystko wskazuje na to, że tym razem zostanie odwołany w Tleniu. Szczegóły później.
Comment