Wykorespondowałam info od Artura, że nie można. Zrozumiałe, bo dają nam dobre ceny na wszystko, to trzeba się dostosować :-)
Dostępne do zakupu będą: pils, lager wiedeński i amerykański, desitka, koźlak majowy i bitter, oraz pszenica, niestety wiśniowa :-D Jest jeszcze dużo czasu, więc składam tu wniosek do browaru, żeby zapomnieli dać wiśni do części pszenicy :-D
Zatem właściwie jedyne, czego mi brakuje, to czegoś ciemnego, najlepiej lekkiego stoucika.
I tak nie zapowiada się źle - pamiętasz Boszkowo - kwaśny Edi i mocny Gab...
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Ja wiem, że nie wszyscy znamy się z nazwisk i nie każdy w tytule przelewu nick wpisał, ale trzeba to jakoś ogarnąć, bo przy 12 osobach to można improwizować, a przy 40 już nie.
Więc już wszystko jasne (albo i nie )
1. Nocleg - 90 zł/osoba/noc.
2. Grill - 70 zł/osoba/2 wieczory
I to są pozycje obowiązkowe.
3. Śniadanie 40 zł/osoba/za 1 śniadanie w formie szwedzkiego stołu - KAŻDY ZAŁATWIA SOBIE NA WŁASNĄ RĘKĘ!!!
4. Krecik zapłacił na razie za 3 30-litrowe kegi (400 zł/keg). Za to będziemy rozliczać się z Krecikiem na miejscu. Kolejne będziemy dokupywali.
5. Wąskotorówka, o której była mowa, jest od teraz w osobnym wątku.
Pieniążki TYLKO ZA NOCLEGI I GRILLA przelewamy na konto Krecika:
Artur Jasik
93 1240 6029 1111 0000 4792 0039
W tytule przelewu podajemy NICK z Browar.biz
WPŁACAMY DO 15.08!!!
I to tyle.
W kwestii tego (albo tych) śniadań - wystarczy to załatwić w piątek na miejscu, czy trzeba jakoś wcześniej - jeśli tak to jak?
P.S. Latka lecą, kiedyś bym się nie obejrzał "na takie majonezy"
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Czyli ja z Ahumbą jesteśmy dinozaurami emeryturingu
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
Ja wiem, że nie wszyscy znamy się z nazwisk i nie każdy w tytule przelewu nick wpisał, ale trzeba to jakoś ogarnąć, bo przy 12 osobach to można improwizować, a przy 40 już nie.
Przypominam o konieczności uiszczenia opłaty za uczestnictwo w zlocie.
Pieniążki TYLKO ZA NOCLEGI I GRILLA (2x90 zł za 2 noclegi oraz 70 zł za dwudniowe grillowanie, czyli razem 250 zł) przelewamy na konto Krecika:
Artur Jasik
93 1240 6029 1111 0000 4792 0039
W tytule przelewu podajemy NICK z Browar.biz
WPŁACAMY DO 15.08!!!
Krecik niedługo będzie musiał opłacić nasz pobyt (w promocyjnej cenie).
Próbuję ustalić, komu i ile mam płacić za zlot.
Przejmuję (chyba) miejsce za e-prezesa, ale przyjeżdżam tylko na piątek do soboty.
To dla mnie zbyt ciężka rozkmina, na dodatek nie mogę wyczyścić zapełnionej skrzynki na b-bizie.
Gdyby ktoś wiedział coś na pewno, proszę wobec tego o info na tel. 600 95 64 64 . Też Was kocham
Dzięki za powiadomienia. Od trzech dni trzymam rękę na pulsie, ale tak pilnuję komórki, że o Twoim SMSie dowiedziałem się przed chwilą z komentarza poniżej. Zapłacone w każdym razie.
Rycho skrzynkę czyścił, ale bezskutecznie. Coś tu niehalo. Ale za to przelew pooooszedł! Za KapitanaWagnera nie biorę odpowiedzialności. Co najwyżej mogę mu przypomnieć, że ma zobowiązania.
Comment