No to i ja się dopisuję z podziękowaniami dla wszystkich Uczestników za uczestnictwo w tym niezapomnianym wydarzeniu, a Organizatorom za organizację tegoż luksusowego wydarzenia ze świetnym jadłem i napitkiem (a jak pisał wyżej Pancernik klima oraz ekspres do kawy i to od razu Jura sprawiły, że Stary Beton pławił się w tymże luksusie ) Wasze
XXIII Zlot Browar.biz - Koszęcin 2024.09.6-8
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
To i ja napiszę coś więcej, niż tylko zwykłe "dziękuję". 😉
Wielkie podziękowania, uznanie i szacunek dla Krecika, Mateusza i ekipy z browaru za organizację całego zlotu, picia i żarełka, Brulionowi za kręgle oraz całej obecnej na zlocie ekipie za udany festiwal nudy i zuaaaaa. 😜🙂🍻Comment
-
MateuszTyczka dzięki za pierwszorzędną opiekę i opiekanie artur66 ogarnąłeś to! Gratki. Jeśli nie splajtowałeś, to wiesz co poprawić żeby się tez na zlocie bawić.
Piłem fajne piwa - w szczególności przypadł mi do gustu bitterek Jorg ale i sosnowy Furgocz mi smakował. To moje dwa zwycięskie zlotowe typy piwne.
Przez bogate gastro - na piątkowym posiedzeniu mogłem powalczyć do rana. było smacznie i obficie. A! Gdzieś umknęło wspólne zdjęcie (no chyba że na wąskotorówce było, no to wkleić proszę ).
Ściągania Amereny na imprezę sobotnią zdecydowanie nie popieram jak i bezsensownego napierdalania z głośnika .
Dzięki za miłe spotkanie i zapraszam do aktywnego udzielania się w browarbizie, jeśli faktycznie ma to być zlot bizonów (to taki apel do tych którzy tego nie robią).
p.s. no i do cholery kto zwodował ten fortepian w sadzawce?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Obiecałem, więc piszę.
Krecik dokonał podsumowania wszystkich wydatków i utworzył listę osób i kwot, jakie są mu winne. Jest ona dostępna na mesendżerze. Ja ją tylko przepisuję.
UWAGA!!! Lista pochodzi z wtorku, będzie edytowana.
Oto ona:
Kwota 48 zł:
- PEPEK
- WIKTORIA
- ART
- MAGGYK
- SLAVOY
- MARUSIA
- AHUMBA
- ŻONA TAXI,
- ZMOREK
- ZMOREK 1
- JOTPECET
- P STUŁKA
- KRECIK (sam sobie musi wpłacić ),
Kwota 45 zł:
- QBOLAND
- JAQBA
- PIRACKA MUZA (z mesendżera wynika, że zapłacił. )
- RYCHO_128
- IRON
- BRLOIN
- ZGROZA
- JURANDOFI
- KRAKUS (już przelałem )
- MAŁGOSIA
Kwota 91 zł:
- FULIANO
- CZŁOWIEK Z WMB
Kwota 103 zł:
- PIECIA
- SPOKS
- KAPITAN WAGNER
Kwota 106 zł:
- MARCIN KA
- KISZOT
- KOLEGA SPOKSA,
Kwota 46 zł:
- JACEK WERNER VEL OJCIEC
Kwota 58 zł:
- K-GB
Kwota 149 zł:
- SERGIO P
Oczywiście przypominam, że to jest lista z wtorku i może być już nie do końca aktualna, także jeżeli ktoś się już rozliczył z Krecikiem, niech ją oleje.
W razie pytań telefon do Krecika: 502 395 816.
👍 1Comment
-
Last edited by Maggyk; 2024-09-12, 19:09.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D😂 1Comment
-
No to ja też podziękuję, a co!
Generalnie Wszystkim i Każdemu z osobna, ale pozwolę sobie kilka pijackich mord wyróżnić:
Krecikowi wielki szacun za ogarnięcie (i nadal finansowe ogarnianie) tematu, co łatwe nie jest, cuś o tem wiem.
Mateuszowi za pyszne piwa i luksus dla żołądka - chwilami nie byłem pewien, czy jestem na zuocie, czy na jakimś olinkluziw...
Ajronowi za ogarnięcie elektryki w pokoju oraz za chrapanie i niewyjebanie (mnie z pokoju), gdy ja chrapałem.
Brulionowi za kręgle i karton Amarenki.
Współkręglarzom za to, że mogłem Was zlać i pokazać, jak to się robi w Szykago.
Slavojowi, Pieci, Kiszotowi i ponownie Brulionowi za przekonanie mnie, że 40 minut z buta na basen to nie tak daleko.
Jagodzie, Wiktorii, Qbolandowi, Pepkowi, Marcince i ponownie Ajronowi za współbiesiadnictwo niedzielno-poniedziałkowe.
Jagodzie egejn oraz Jurandofilowi za udawanie, że ja umiem grać na gitarze, a Wy znacie słowa piosenek.
Serdżiowi za pozowanie przez sen do zdjęć i filmików
Maggycznej Gosi za współnego selfiaka i pogaduchy na tematy różne.
Ahumbie za kapsel z jakimiś hieroglifami.
Fujanowi za obsługę baru w tym-co-może-cofać, która to czynność tak bardzo go wykończyła, że resztę dnia spędził nieświadomie
oraz Wszystkim, których nie wymieniłem, bo albo zapomniałem za co, albo Was po prostu nie lubię i tyle
Było jak zwykle nudno, rzekłbym że chujowo, na pewno na żaden zuot już mnie nie namówicie!Last edited by pirackamuza; 2024-09-13, 14:55.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl😘 2Comment
-
Było świetnie. Cieszę się, że po pięcioletniej przerwie mogłem się z Wami spotkać.
Podziękowania dla Krecika i Mateusza za połapanie tematu;
dla Arta, że pamiętał o banerze;
dla Jagódki ze uratowała mnie przed udarem
i dla wszystkich za obecność i tworzenie atmosfery.
Sobotnia drzemka kosztuje nielicho...
- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.Comment
-
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?😀 1Comment
Comment