Z absolutnego top of the tops brakuje na liście Maremali, Małażonka (rozumiem, że opiekuje się czworonogami), Rycho_128, Zgoda, Pancernik czy Dadek (chyba nas nie lubi ). Zytek się wypisał i powód całkiem zrozumiały.
No tu jest problem bo w sobote rano mam leciec do Dortmundu. Najgorsze jest to,że terminy sa dosyc odległe a juz trzeba decydować.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
Z absolutnego top of the tops brakuje na liście Maremali, Małażonka (rozumiem, że opiekuje się czworonogami), Rycho_128, Zgoda, Pancernik czy Dadek (chyba nas nie lubi ). Zytek się wypisał i powód całkiem zrozumiały.
Hm.
Zostałem wywołany do odpowiedzi oraz zaliczony do jakichś "topów", nie wiem, czy dziękować... .
Niestety, od lat zlot lub jego mutacje zbiegają się z moimi wyjazdami w góry - zazwyczaj jakoś pierwszą połowę września kojarzę z Tatrami.
W tym roku, dla odmiany, w góry jadę za tydzień, ale zlotowym weekendem zaczynam z moją wspaniałą żoną tydzień grzybienia w Beskidach (też w sumie góry, ale niższe).
Może się zdarzyć (szacuję szanse na 25-30%), że jadąc w Beskid, nadłożymy drogi, aby przez krótką chwilę obejrzeć Wasze wątpliwej jakości i urody twarze. Jakby co, dam znać .
Kiszot mnie intelektualnie zapłodnił...
Rozważam opcję dojazdu do Was w piątek i jednego noclegu.
Czy ktoś może mnie poinformować o detalach, inaczej niż mesężerem?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
Ja Was nie tylko lubię a nawet kocham. I będę na Wielkim Zlocie w dniach 6-8.09.2024 ale Rodziny Dąbrowskich w Waszecie koło Olsztynka (komuś się kojarzy to miejsce?). Zgłoszonych jest 97 uczestników i już wstępnie dogadałem dostawę beczek z zaprzyjaźnionych okolicznych browarów. Ten termin był przyklepany z ośrodkiem już w lutym. Krecika nagabywałem by ustalił Zlot browar.biz na drugi weekend września (jak to kiedyś było w zwyczaju), wtedy bym chętnie uczestniczył. A tak to się nie rozdwoję, choć żałuję bo piwa z Koszęcina przednie, co miałem okazję znów sprawdzić na ostatnim WFDP.
Comment