XXIII Zlot Browar.biz - Koszęcin 2024.09.6-8 BZDUROPLOTY
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
Już tłumaczę i objaśniam.
Po przeczytaniu wątku spodobał mi się Twój pomysł, aby - mimo innych kolidujących terminów - wpaść na zlot w piątek i wypaść w sobotę.
Teraz czekam na dodatkowe informacje od organizatorów, abym mógł podjąć decyzję. Alles klar?Comment
-
No ok. Tylko ja jak coś to wypadne nad ranem. Ale jeszcze musze wszystko poukładać.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Kiedy można zaklepywać pokoje i gdzie? Jakby co to ja i Slavoy jeden pokój 2-osobowy :-)Comment
-
Hejka jest propozycja wycieczki koleją wąskotorowa w sobotę.
Z koszecina pojechaliśmy by do Bytomia z Bytomia kolejka do miasteczka śląskiego a z miasteczka spowrotem autokarem do koszecina
Koszt autokaru 1200 złotych na wszystkich.
Plus bilety na kolej.
I pytanie czy we wrzesniu jeszcze jeżdżą
Do sprawdzenia
Comment
-
I jest rozkład jazdy na nasz termin i ceny też podane można sprawdzić na górnośląskich kolejach wąskotorowych
To bym chciał określić do tego 15 sierpniaComment
-
Last edited by Rycho_128; 2024-07-20, 20:53.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
Będziemy z KapitanemWagnerem na zlot (oczywiście, jak nic nie pęknie i pojedziemy) jechać z Gdańska, jak ktoś chce, to 2, a na siłę nawet 3 miejsca w aucie są dostępne. Po drodze też się można dosiąść. Nie wiem, kiedy wracamy. Może w poniedziałek?Gdański Browar WaRy
Comment
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Jakby co to Żona-Taxi ma jeszcze 2 miejscówki z Warszawy do Koszęcina na piątek i powrót w niedzielę. Ponadto w sobotę rano mamy zamiar zahaczyć o giełdę w Zawierciu.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Co się składa na opłatę 70 zł grill/osoba? W tej cenie jak mniemam jakieś żarło, ale coś konkretniej gdzieś jest? Może nie znalazłam :-)Comment
-
Węgiel drzewny
Kiełbasa,krupniok(kaszanka pieczona w folii z cebulą i kiszona kapusta) na dwa dni
Grillowane warzywa Pieczywo
Jak zostanie cos to jeszcze szef coś wymyśli
Jak ktoś nie je mięsa to będzie dla niego halumi proszę o zgłaszanie innojedźcówLast edited by MateuszTyczka; 2024-07-24, 12:04.Comment
-
Coś mi się obiło o wzrok, że na kranach nie przewidziano piw poza Koszęcinem (podobno, bo nie piłem, wyśmienitych), ale jakaś różnorodność mogłaby być, sam coś bym mógł przywieźć od nas z okolicy, jakby było zapotrzebowanie.Gdański Browar WaRy
Comment
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
Comment