zwlekałem z odpowiedzią, ale sytuacja dziś na koniec dnia roboczego mówi, że mogę być dopiero o 12:53 w Toruniu Rycho_128 pirackamuza
XXIII Zlot Browar.biz - Koszęcin 2024.09.6-8 BZDUROPLOTY
Collapse
X
-
A może ktoś chciałby przygarnąć krachle?
Różne pojemności, najwięcej 0,5. Nie wiem ile, bo się zakopały w piwnicy, ale może być ok 40 szt.- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.Comment
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Ma ktoś może w planie przejazd przez Lubliniec ok.16.40 w piątek?To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
-
Jak bardzo wujowe są połączenia kolejowe Bydgoszcz-Śląsk to przechodzi wszelkie pojęcie :/
Nie dam rady wyjść przed 12.00 to muszę coś wykombinować.Lotna ekspozytura browaru
Też Was kocham.Comment
-
zgroza masz ode mnie pw!
My jednak jedziemy wcześniej, ale jakby co, odezwij się telefonicznie albo sms-oswo, masz namiary w pw.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
A do poniedziałku ktoś planuje zostać?To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
-
Myślę, że my.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
No to jadzim1 Photo- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).👍 1Comment
Comment