Wątpię by w tym roku udało mi się zawitać na Zlot, ale tak na wszelki wypadek .... PIKNIK!!!!??? czy Twój grilowy pies toleruje tylko egzotyczne, czy inne też? Bo bez tygrysiątka sie nie ruszę!!!!!
Jeżeli nic nie stanie na przeszkodzie to piszę się na zlot sobota niedziela. Co do piątku to w tej chwili jest to 25%. Pozostałe dni na 90% jak będę pewny w 100% to dam znać.
Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
Cyrkonia napisał(a) Wątpię by w tym roku udało mi się zawitać na Zlot, ale tak na wszelki wypadek .... PIKNIK!!!!??? czy Twój grilowy pies toleruje tylko egzotyczne, czy inne też? Bo bez tygrysiątka sie nie ruszę!!!!!
Pies grilowy toleruje nie tylko egzotyczne Twojemu tygrysowi grozi jedynie zalizanie na śmierć
Borysko napisał(a) 15, 16: Reprezentacja Borysowego Browaru w składzie Borysko i Pani Asakowa (małżonka)
Chcę tylko potwierdzić nasz nocleg na 100%, piątek i sobota.
Wyjeżdżamy na wewczasy i wracamy 25.VII. Tak więc w kwesti zaliczki będziemy mogli zadziałać dopiero po powrocie.
Hej!
Jestem nowy i kompletnie świerzutki w Waszym towarzystwie, więc jak sądzę zlot to dobry pomysł, żeby trochę się poznać przy dobrym browarku.
Z dziką rozkoszą wezmę udział w imprezce - proszę o zarezerwowanie 2 miejsc od piątku do niedzieli - dla mnie i mojej żonki.
Comment