wrrrrr
a ja juz mam zaklepany wrzesień, całe 3 tygodnie
wrrrrrr
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
danoc napisał(a) Nie wiem czy to o ten ośrodek chodzi OW "BOROWIK"
Tak to jest ten ośrodek, nie wiedziałem że mają swoją stronę internetową. Na stronie jest informacja o cenie za weekend 88zł z pełnym wyżywieniem. Słyszałem, że również wynajmują bez wyżywienia, stąd moja informacja o 15zł.
"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne Moja strona www w początkowym okresie budowy
becik napisał(a) wrrrrr
a ja juz mam zaklepany wrzesień, całe 3 tygodnie
wrrrrrr
Becik, nie obraź się, aleś sierota i sam jesteś sobie winien. To że zloty odbywają się we wrześniu, to już praktycznie tradycja. Mogłeś się domyśleć że tak samo będzie w tym roku, tym bardziej że przebąkiwania o terminie i lokalizacji pojawiały się na Forum już od ostatniego zlotu.
Cóż, żałuj!
albo.... zmień plany
dzidek1960 napisał(a) Polecam ośrodek kolejowy. Położony nad samym jeziorem z własną plażą, 150m przez lasek od dworca PKP lub 250 drogą, 200m od przystanku PKS, 200m od sezonowego posterunku policji ( we wrześniu jeszcze czynny)..... Najprawdopodobniej nie było by problemu z, jak to nazwała Marusia, kręceniem nosem na nasze wybryki. ... Może być tylko jeden kłopot. We wrześniu w Boszkowie jest dość dużo ręcistów, również tam, a oni lubią ciszę i spokój.
Brzmi zachęcająco Rencistów się spacyfikuje piwem. Policję ewentualnie też
Zajrzałam na stronkę ośrodka i mam problem - zakwalifikować nas jako zieloną szkołę, festyn rodzinny lub zakładowy, czy kurs fakultetowy
Rewelacja, pierwszy dziń tematu a juz parę propozycji, dzikękuję wszystkim w imieniu wszystkich zjazdowiczów
dzidek1960 napisał(a) ... Na stronie jest informacja o cenie za weekend 88zł z pełnym wyżywieniem. Słyszałem, że również wynajmują bez wyżywienia, stąd moja informacja o 15zł.
88 - (2x30) = 28 zł za dwie doby co daje nam cenę 14 zł/dobę.
Ale jakby nie patrzeć (15 czy 19) cena jest do przyjęcia.
Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
boszkowo jest ok [bywam tam z rodzina mam ok 40km piękna okolica łagodne zejście do jeziora raj dla dzieci ]choć po zezonie chyba zamiera ale forumowicze to zmienią
anteks napisał(a) boszkowo jest ok [bywam tam z rodzina mam ok 40km piękna okolica łagodne zejście do jeziora raj dla dzieci ]choć po sezonie życie tam chyba zamiera ale forumowicze to zmienią
anteks napisał(a) boszkowo jest ok [bywam tam z rodzina mam ok 40km piękna okolica łagodne zejście do jeziora raj dla dzieci ]choć po zezonie chyba zamiera ale forumowicze to zmienią
Forumowicze napewno to zmienią, a raj dla dzieci to absolutnie nie będzie - będzie to impreza TYLKO DLA DOROSŁYCH, nie oszukujmy się, takie piwowchłanianie nie powinno być udziałem nieletnich.
Marusia napisał(a) Forumowicze napewno to zmienią, a raj dla dzieci to absolutnie nie będzie - będzie to impreza TYLKO DLA DOROSŁYCH, nie oszukujmy się, takie piwowchłanianie nie powinno być udziałem nieletnich.
Poszperałem nieco i znalazłem stronę Boszkowa: http://boszkowo.info/ z odnośnikiem do ośrodków wczasowych. Jest również strona z różnymi ośrodkami w Boszkowie i innych miejscowościach regionu: http://www.reges.home.pl/boszkowo.htm
Zwracam uwagę na Ośrodek "DOMINICE"
Jak coś jeszcze znajdę to dam znać...
Comment