Też mogę dowód osobisty wziąć ze sobą, aby trzy dni i dwie noce bawić się na zlocie
III Wielki Zlot Forumowiczów - wstępne przymiarki
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
Comment
-
-
-
tylko pamiętać proszę że zdjęcia w dowodach mają być całkiem swieże. inaczej banan pewny.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
No to czas się zapisać ja + moja lepsza połowa tj. Ewamali postaramy się być od piątku.
ART napisał(a)
tylko pamiętać proszę że zdjęcia w dowodach mają być całkiem swieże. inaczej banan pewny.Ostatnia zmiana dokonana przez Maremali; 2004-07-02, 06:55.
Comment
-
-
Rolek napisał(a)
Będę z Wami duchem.
11-12 września jestem na uniwerku .Ostatnia zmiana dokonana przez abernacka; 2004-07-02, 07:28.
Comment
-
-
Pepek & Wiktoria od piątku poprzez sobotę po niedzielę oczywiście
Comment
-
-
abernacka napisał(a)
Rolek ty robisz na uniwerku doktorat? Co spotkanie w 3mieście to ty nie możesz , bo szkoła. Coś kręcisz! Nieładnie!
Niestety, ale nie biorę udziału w ustalaniu planu zajęć. To nie moja wina, że jak jest spotkanie, to akurat mam zajęcia. Wierz mi, że chętnie spożyłbym z Wami w Gdyni jakoweś niejedno , ale nie uśmiecha mi się jazda SKM do Gdyni w środku tygodnia i nocny powrót na moją wiochę.
Z ostatniej chwili mogę rzec, że najprawdopodobniej zajęcia mam tylko w sobotę, 11. września i to niedługie. Muszę więc przekalkulować czas, odległość i być może udałoby mi się przyjechać z Luśką w sobotę wieczorem.
Nie wiem jednak, czy zastałbym o tej porze kogoś w pełni sprawnego , bo jak wiadomo .
Wstępnie rezerwuję więc dwa miejsca z jednonocnym noclegiem.Ostatnia zmiana dokonana przez Rolek; 2004-07-02, 08:28.
Comment
-
-
Pogoniarz napisał(a)
Wujcio nie zabierasz siostrzenicy -no wiesz
Comment
-
-
Pepek napisał(a)
A poza tym ma ona jeszcze jednego wrocławskiego wujkaPiwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą ....
Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses"
Comment
-
-
Gdy Igor się dowiedział, że nie ma dowodu i nie pojedzie, rozpłakał się i powiedział: aguuuabuuu, co znaczy - niedobry, niedobryTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
Comment