Czy jest możliwość wpłacenia całej należności na konto przed zlotem? Nie chcę ryzykować przepicia środków płatniczych, noszonych w kieszeni
III Wielki Zlot Forumowiczów - wstępne przymiarki
Collapse
X
-
Dokładnie, ja też bym wolał wpłacić przed coby się nie rozszalećTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
można wpłacić w ten sposób, ALE WYŁĄCZNIE NA MOJE PRYWATNE konto.
czyli:
Artur Szudrowicz
80 1140 2004 0000 3402 3498 2973
mBank / BD BRE-Banku SA- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
to znaczy jeśli dotrą do mnie przed sobotą, to jest to do wykonania. Warsik wspomniał że juz ma owe zniżki i lada chwila je wyśle do mnie.
a poza tym mogę oczywiście hurtowo przesłać kilka zniżek do jednej osoby z danego miasta coby przeazała dalej resztę zniżek dla potrzebujących, no i koszt wtedy autoamtycznie ograniczy się do jednej koperty ze znaczkiem na grupę n-osobową.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Krzysiu napisał(a)
Nie mogę się oprzeć, by nie zadać pytania - na co komuś, nie będącemu na zlocie, koszulka zlotowa?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Krzysiu napisał(a)
Nie mogę się oprzeć, by nie zadać pytania - na co komuś, nie będącemu na zlocie, koszulka zlotowa?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Spoko, to jest zaledwie ze 20 km, każdy wytrzyma
Comment
-
-
A ja dziś stoczyłem walkę o urlop. Mimo że był zaplanowany wcześniej to mi powiedziano, że jednak go nie dostanę. Wściekłem się, padło trochę niecenzuralnych słów no i jadę.
Ale już myślałem, że nie będzie mnie na zlocie.
Last edited by adam16; 2004-08-25, 16:07.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pytanie mojej lepszej połowy spowodowane całkowitym (wg niej) załamaniem pogody. Czy wiadomo coś na temat zaopatrzenia tamtejszych domków w farelki czy inne ustrojstwo grzejne? Czy raczej trzeba przytargac coś własnego?"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
Comment