Staram się wbić piwka do DP,ale mam problema normalnie.Pamięć do wymiany.Czy Naczelnik się naprawił
III Wielki Zlot Forumowiczów - wstępne przymiarki
Collapse
X
-
Pogoniarz napisał(a)
Czy Naczelnik się naprawił
PS. Dzięki Misiekk za miejsce w samochodzie
Comment
-
-
Jako nieobecny na Zlocie czekam niecierpliwie na zdjęcia!
Nie dajcie się prosić i dajcie coś do Galerii !
Comment
-
-
Zdjęcia no cóż po cenzurze może się jakieś pojawią.
Widziałem kilka z "anonimowych", z obcięcymi głowami. Te pewnie zostaną upublicznioneŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Przytargałem 47 piwek plus 4,5 litra z Ediego,a wiem,że to nie rekord .Gdyby nie Kobita musiałbym iść na trzecie piętro ze trzy razy.A właśnie -GAB z niebytu jest już u mnie na 21 miejscu na 55 pozycji i jeszcze może awansować .Kangurku wielkie dzięki za podwiezienie pod komitet(były)bo zdążyłem na mecz dzięki TobieLast edited by Pogoniarz; 2004-09-12, 20:21.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Po długiej i męczącej drodze nareszcie dotarliśmy do domciu!. Zlot jak najbardziej udany. Poznaliśmy mnóstwo bardzo miłych i serdecznych forumowiczów, z którymi wypiłem morze piwa ( i to, jakiego!). Szkoda tylko, że dzisiaj się troszeczkę popsułem (bardzo męcząca była dla mnie podróż do poznania, na szczęście uzdrowiło mnie od razu spagetii z poznańskiego starego rynku.
Ps. Ewa i Mare -malii wielkie podziękowania za podrzucenie nas do Bydgoszczy! Wasze zdrowie (wyjątkowo soczkiem pomidorowym).
Comment
-
-
Ja i moja serdeczna przijaciela Pieczarek też już dotarliśmy na miejsce. Całe piwo jeszcze w bagażniku, ale po drugim Viflingu wraca powoli zdrowie i apetyt. Chciałbym wszystkim obecnym pogratulować wytrzymałości, ponieważ bardzo dzielnie znosiliście moje na pewno męczące towarzystwo. Wszystkie głupoty, które opowiadałem odwołuję oficjalnie i niejednokrotnie, Naczelnik mi świadkiem.Archiwum piwne
Poznaj
http://www.browar.biz/centrumpiwowar...ndrzej_urbanek
Historię piwowarstwa w Brzegu i okolicachhttp://www.browar.biz/centrumpiwowar...ndrzej_urbanek
Już dostępne! "Browary akcyjne Wrocławia"
Comment
-
-
Wszystkie piwa anonimowe będę przed konsumpcją fotografował, aby producenci mieli okazję się do nich przyznać.Archiwum piwne
Poznaj
http://www.browar.biz/centrumpiwowar...ndrzej_urbanek
Historię piwowarstwa w Brzegu i okolicachhttp://www.browar.biz/centrumpiwowar...ndrzej_urbanek
Już dostępne! "Browary akcyjne Wrocławia"
Comment
-
-
Hej ludziska!
JA jeszcze nie doszedłem do siebie. Potrwa to pewnie ze trzy dni.
Wszystkim nowym i starym browarnikom wielkie dzięki za wyśmienitą zabawę. lalalala Misiek naaaszym przyjacielem jest !!!lalalalaPiwo to jest życia blues, daje miłość oraz luz. :)
Comment
-
-
Chciałbym niniejszym w imieniu wszystkich podziękować Enerdowskiej Orkiestrze Dętej, która po północy zrobiła sobie próbę pod naszym namiotem
Piwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą ....
Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses"
Comment
-
-
Sekcja Górnośląska też dotarła do domu.Bardzo deszczowego niestety.Po znajomości zawiozłem Adama pod same drzwi
Teraz siedzę i ciężko myślę co by tu wypić przed snem.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Narobiłem szumu z Dancisiem i oczywiście wysłuchałem raptem 3 kawałków, bo cos innego mnie zaabsorbowało. Chyba fajerwerki, ale głowy nie dam.
Moje prywatne hity zlotu:
1. sesja z KSU.
2. Orgia pong-pongowa Z Gulgulem, Zyziem i Naczelnikiem. Ludzie! Ta gra zyskała zupełnie nowe oblicze, wręcz całą serię oblicz! Debel z jednym graczem leżącym sobie na stole. Debel z rozsuniętym stołem. Debel z graczami wykonującymi miarowe ruchy figurynek kurantowych. Debel z dwoma piłeczkami naraz. Debel z 'Bogurodzicą' przed serwem! Debel z obowiązkowym odbijaniem między nogami.
3. Pewnie coś jeszcze, ale jakoś tak nie pamiętam.
Comment
-
-
kiszot napisał(a)
Sekcja Górnośląska też dotarła do domu.Bardzo deszczowego niestety.Po znajomości zawiozłem Adama pod same drzwi
Teraz siedzę i ciężko myślę co by tu wypić przed snem.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
Comment