Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka
Myślę, że niebawem dowiesz się wszystkiego...
Małażonko miej na uwadze, że niektórzy zainteresowani mogą niebawem oddalić się na urlopy.
Coś czytałem o granicy przedpłat do 15 lipca. Jeżeli ktoś wyruszy na 3 tygodnie urlopu to ma jeszcze tylko kilka dni na wpłatę w terminie.
Małażonko miej na uwadze, że niektórzy zainteresowani mogą niebawem oddalić się na urlopy.
Coś czytałem o granicy przedpłat do 15 lipca. Jeżeli ktoś wyruszy na 3 tygodnie urlopu to ma jeszcze tylko kilka dni na wpłatę w terminie.
Co ma urlop do wpłaty pieniędzy?
Rozumiem,że jedziesz na urlop i w pobliżu nie ma poczty ani internetu?
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Złośliwiec z Ciebie.
Tam gdzie ja jadę na urlop nie ma ani poczty, ani internetu. I nie mam zamiaru przez dwa tygodnie robić 60 kilometrów dziennie, żeby sprawdzić, czy nie ma jakiejś informacji.
Złośliwiec z Ciebie.
Tam gdzie ja jadę na urlop nie ma ani poczty, ani internetu. I nie mam zamiaru przez dwa tygodnie robić 60 kilometrów dziennie, żeby sprawdzić, czy nie ma jakiejś informacji.
Naprawdę jestem ciekaw gdzie to jest.Jeżeli to nie jest oczywiście tajemnica.
Może zaistnieć taka sytuacja jaką opisałeś.
Poza tym podążając Twoim stylem: co ma obecność poczty w miejscu urlopowania do wpłaty pieniędzy?
Jeżeli nie poznam wcześniej nr konta to nic mi nie pomoże. Dodatkowo nie zamierzam spędzić urlopu w kawiarence internetowej, a komputera nie zabieram.
Ponadto nie miałem na myśli tylko swojej sytuacji.
Ja prawdopodobnie będę widział się z organizatorami w czasie urlopu ale podejrzewam, że nie będzie czasu na wymianę nr kont
Z checia bym przyjechal ale wrzesien niejest najlepszym terminem mi sie wydaje trzebabylo zorganizowac naprzykład na przelomie czerwca a lipca jak ludzie maja urlopy ale moze w przyszlym roku wezmicie sobie to do serca
Poza tym podążając Twoim stylem: co ma obecność poczty w miejscu urlopowania do wpłaty pieniędzy?
A to,że wcale nie musisz być w domu żeby wpłacić pieniądze.Równie dobrze mozna to zrobic będąc na urlopie.
Jeżeli nie poznam wcześniej nr konta to nic mi nie pomoże. Dodatkowo nie zamierzam spędzić urlopu w kawiarence internetowej, a komputera nie zabieram.
Przesadzasz.15 minut w kafejce internetowej to nie jest cały urlop.Po prostu stwarzasz sztuczne problemy.
Ja prawdopodobnie będę widział się z organizatorami w czasie urlopu ale podejrzewam, że nie będzie czasu na wymianę nr kont
A kiedy ma być czas jak nie na urlopie
Comment