By doprecyzować - chodzi mi szczególnie o rozkład PKS z Nasielska do Pułtuska w piątek, a z powrotem w niedzielę.
IV Wielki Zlot Forumowiczów - komentarze
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykNie żebym chciała się czepiać, ale się czepię.
I co z tym planem dojazdu i połączeniami, coś już wiadomo?
Plan biorę na siebie - w końcu obiecaliśmy, będzie wkrótce
Co do rozkładów jazdy PKP i PKS, to scedowałem ich umieszczenie na Slavoya (ciekawe czy o tym jeszcze pamięta), także niniejszym wywołuję Zieloną Żabę do tablicy
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika annd[dopiero zaciągnęłam się do serwisu a tu taka niespodzianka - zlot tak blisko mojego miasta. mówiłam juz meżowi, raczej przyjedziemy
pozdrawiambigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironObawiam się, że czas zgłoszeń minął dość dawno temu i z przyjazdem będzie niejaki kłopot. Ale proponuję kontakt na PW z Artem, może jest lista rezerwowa, czyli jeśli ktoś ze zdeklarowanych uczestników zrezygnuje to może wskoczycie na jego miejsce.
tak sobie siedzę i czytam i teraz dopiero zajarzyłem, że mnie nie ma na liście
jednym słowem IV zlot - bez góralabez brody...Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironObawiam się, że czas zgłoszeń minął dość dawno temu i z przyjazdem będzie niejaki kłopot. Ale proponuję kontakt na PW z Artem, może jest lista rezerwowa, czyli jeśli ktoś ze zdeklarowanych uczestników zrezygnuje to może wskoczycie na jego miejsce.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Dojazd - Wałbrzych, Wrocław,Opole, Częstochowa, itp.
Zastanawiam się jak będziecie jechać na zlot - autkami czy pociągiem. Bo jeżeli pociągiem to mam dla Was propozycję. Przez nasze miasta przejeżdża taki fajny nocny pośpieszny (tzn. pośpieszny to on jest od Wrocławia):
Jelenia Góra 19:43
Wałbrzych Główny 21:00
Wrocław Główny 23:41
Opole 00:45
Częstochowa Osobowa 02:48
Ląduje on w Warszawie Wschodniej planowo 06:07, z tejże stacji o 07:05 odjeżdża pociąg pośpieszny do Nasielska, gdzie jest o 08:15.
Tam, jeżeli wierzyć internetowemu rozkładowi jazdy PKS, a ja mu nie dowierzam jest autobus o 9:25 i już ok. 10:30 jesteśmy w Pułtusku
Ktoś chętny na przejażdżkę Wesołym Pociągiem?
Niniejszym proszę o deklarację i otwieram listę Wesołego Pociągu:
1. Maggyk
2. ArtŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykAleż Iron koleżanka jest z Pułtuska, także zawsze z mężem może chyba nas odwiedzić?
Comment
-
Dodajmy jeszcze - wedle regulaminu "Rybaczówki" odwiedziny ludzi niezamieszkujacych w osrodku sa mozliwe do godziny 20-tej.
Kurcze, cos mi wcielo niektóre polskie znakiOstatnia zmiana dokonana przez iron; 2005-08-17, 10:19.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
-
czy w regulaminie jest też coś o wnoszeniu swojego alkoholu na teren Rybaczówki tudzież o spożywaniu takowego na miejscu? może jest zakazane?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironDodajmy jeszcze - wedle regulaminu "Rybaczówki" odwiedziny ludzi niezamieszkujacych w osrodku sa mozliwe do godziny 20-tej.
Wychodzić (albo być wynoszonymi) mogą, kiedy zechcąComment
-
W regulaminie wyraznie stoi napisane, ze goscie maja OPUSCIC teren osrodka do godziny 20:00.
O wnoszeniu alkoholu tudziez jego konsumpcji chyba nic nie bylo, zreszta ta kwestie z wlascicielami obgadalismy - nie maja nic naprzeciwko
O odwiedzinach nie rozmawialismy i nawet nie zamierzalismy - wg nas albo ktos jedzie na zlot, korzystajac ze wszystkich jego atrakcji, albo odwiedza, czyli nie korzysta z atrakcji zlotowych (bo na zlocie de facto nie jest) i musi przestrzegac wszystkich regul i ograniczen wlascicieli osrodka - bo nie jest uczestnikiem zlotu i wszelkie ustalenia "zlotowe" z wlascicielami osrodka go nie obowiazuja.
To tyle wywodu, a polskich znakow jak nie bylo, tak nie mabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
-
Dorzucę jeszcze jedną przydatną do tego informację.
Wyznaczenie godziny 20:00 przez właścicieli nie wynika z ich skąpstwa, czy innych równie niskich pobudek, a jedynie z tego, że o tej porze zamykany jest ośrodek (dla bezpieczeństwa samochodów pozostawionych na terenie owego). Co prawda, furtka istnieje, ale żaden samochód przez nią nie wyjedzie. DLATEGO APELUJĘ DO OSÓB PLANUJĄCYCH SWÓJ PIĄTKOWY PRZYJAZD DO OŚRODKA PO TEJ MAGICZNEJ GODZINIE O POINFORMOWANIE NAS O TYM, BYŚMY MOGLI OTWORZYĆ WROTA RYBACZÓWKI DLA PRZYBYWAJĄCYCH
Jeśli zaś chodzi o wybywających: wieczorne atrakcje przewidziane są dla zgłoszonych 67 osób (część trzeba było zamówić wcześniej, za część zlotowicze zapłacą tzw. haracz - ustalony w przeciągu dni trzech , jak podliczę wszystkie planowane wydatki), dlatego też nie przewidujemy dyskusji z właścicielami na temat przedłużenia okresu wyjazdu osób wybywających...Ostatnia zmiana dokonana przez Małażonka; 2005-08-17, 12:47.
Comment
-
Osoby "wybywające" oczywiście jak będą chciały zostać dłużej, to sobie indywidualnie przedłużą u właściciela Rybaczówki, to normalne.
Natomiast koleżankę Annd to średnio zachęciliście - jak to czytam, to moje wrażenie jest takie"no jak musisz, to wpadaj, ale piwa nie dostaniesz"Myślę, że nie ma przeszkód, żebyśmy poczęstowali nowych znajomych piwem, jesli o mnie chodzi to SERDECZNIE ZAPRASZAM
Comment