Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba
IV Wielki Zlot Forumowiczów - komentarze
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaUWAGA, WAŻNE!
APELUJĘ DO OSÓB PLANUJĄCYCH SWÓJ PIĄTKOWY PRZYJAZD DO OŚRODKA PO GODZINIE 20:00 O POINFORMOWANIE NAS O TYM, BYŚMY MOGLI OTWORZYĆ WROTA RYBACZÓWKI DLA PRZYBYWAJĄCYCH
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RolekZapraszam do Gdańska - podwiozę na Zlot
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CyrkoniaJEDŹ PRZEZ OLSZTYN!!!!!!!!!!!! Błagam !!!!!!!!!!
Jak na razie nikt się do mnie nie zgłosił - masz więc prawo wyboru miejsca
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson... Czas już sprawdzić gdzie jest ten ośrodek i jak tam dojechać samochodem - to do mnie
Od PKS'u to ok. 10 km.
Z mapki na stronie Rybaczówki niestety niewiele wynika.
Pewnie jak się tam jedzie któryś raz to jest to prosteŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RolekWbrew pozorom, to nie jest takie zabawne. Może nie przez Olsztyn, ale z Olsztynka mogę Cię zabraćGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurplNo własnie jak tam dojechać z Pułtuska?
Od PKS'u to ok. 10 km.
Z mapki na stronie Rybaczówki niestety niewiele wynika.
Pewnie jak się tam jedzie któryś raz to jest to proste
A z PKS-u są dwie opcje:
-marsz piechotą - dla wytrwałych i ambitnych (szkoda, że nie będzie Krzysia - On by poprowadził rajd pieszy )
-wzięcie taksówki z Pułtuska - koszt wedle gospodarzy "Rybaczówki" nie powinien przekroczyć 30 złotych - sugerowane łączenie się w pary 4-osobowe - będzie taniejLast edited by iron; 2005-08-24, 13:31.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironMapka dla zmotoryzowanych wraz z opisem pojawi się wkrótce (mam nadzieję)
A z PKS-u są dwie opcje:
-marsz piechotą - dla wytrwałych i ambitnych (szkoda, że nie będzie Krzysia - On by poprowadził rajd pieszy )
-wzięcie taksówki z Pułtuska - koszt wedle gospodarzy "Rybaczówki" nie powinien przekroczyć 30 złotych - sugerowane łączenie się w pary 4-osobowe - będzie taniej
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzZaraz zaraz ,ale przecież do miejscowości Zatory (przez Borsuki) wyruszają w/g internetowego rozkładu jazdy aż cztery atobusy liniowe.Trza będzie zadzwonić na info do Pułtuska i wywiedzieć się dokładnie-może w informacji pracuje AniołLast edited by iron; 2005-08-24, 20:08.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironNo to zadzwoń i daj znać, proszę . Szczerze to wszelkie połączenia kolejowo-pekaesowe (znaczy informacje o nich) scedowałem na Slavoya, o czym już pisałem .
http://www.pultusk.3d.pl/pks.htm -to link do strony PKS-w Pułtusku.
Aha ja mogę przekazać wiadomość w sobotę(wtedy będę miał dostęp do sieci).
Może te rejsowe jadące do Wyszkowa przez Zatory też jadą przez Borsuki?
Dryndnę i wywiem się wszystkiegoLast edited by Pogoniarz; 2005-08-24, 20:34.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Jadę z Fteo z Wrocławia samochodem. W tej chwili posiadam dwa (w porywach trzy) wolne miejsca.
Wyjeżdżam w piątek rano. Planowany powrót w poniedziałek.
Koszt podróży w jedną stronę - 100zł do podziału na ilość osób w aucie
Nie ma obowiązku rezerwacji powrotnej drogi (ze względu na poniedziałek)MM961
4:-)
Comment
-
Comment