Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron
IV Wielki Zlot Forumowiczów - komentarze
Collapse
X
-
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
-
-
Wypowiedź dyrektora technicznego Leszka Tillingera na temat tegorocznego terminu bydgoskiej GP dla GW : "- Na 80 procent odbędzie się 10 września."
więc szanse na moje uczestnictwo w zlocie na dzień dzisiejszy wynoszą zaledwie 20%
Comment
-
-
termin IV zlotu znany jest już od ubiegłego zlotu- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironPo to podajemy termin już dziś, by organizatorzy giełdy w Grodzisku Wielkopolskim mogli wybrać termin niekolidujący ze zlotem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTtermin IV zlotu znany jest już od ubiegłego zlotu
Comment
-
-
słusznie prawisz- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuTermin giełdy w Grodzisku jest ŚWIĘTY - zawsze pierwszy weekend września."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
No to chyba dotrę... Wbrew różnym pogłoskom, że wyjeżdżam gdzieś daleko.Last edited by Wujcio_Shaggy; 2005-03-06, 22:41.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pięknie byłoby przybyć do Ciechanowa, spotkać się z wszystkimi i napić się piwa...
Ale wrzesień to na razie dla nas odległa przyszłość i nie wiadomo jak to będzie.
Póki co, to nic dalej jak czerwiec nie mamy zaplanowane(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pragniemy zaoferować Państwu spędzenie czasu w miłej, ciepłej i rodzinnej atmosferze - cytat ze strony pensjonatu.
Proszę nie kręcić tylko przyjeżdżać - w końcu to pierwszy raz gdy forumowiczom oferuje się ciepłą i rodzinną atmosferę
A ja już wyczuwam, że niektórzy kombinują jakby tu nie przyjechać, a fe. W końcu to wykend któy większość z nas ma wolne, pracy też raczej nie szuka się z sobotę czy niedzielę
Szczególnie oczekujemy dużej frekwencji ze strony południa Polski, które nie raz obiecywało, że jak Zlot zostanie zorganizowany w Centrum Polski to zjawią się na pewno
Trochę martwi mnie ta dyskryminacja neiletnich bo oznacza to wykluczenie Miłki która na pewno nie zostawi Igora, a przecież moglibyśmy sobie mieszkać niekoniecznie na terenie Zlotu. Za to zwiedzanie browaru byłoby na pewno dla małego nielada atrakcją. Tak więc mam pytanie - czy zakaz pobytu nieletnich obowiązuje na pobyt w ośrodku i udział w libacjach czy też na wycieczkę w browarze i w ogóle pobyt w Ciechanowie w tym terminie?To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Temat był już wałkowany przy okazji innych zlotów. Jak wiadomo nasze spotkania przy kufelku są raczej mało wychowawcze, jest raczej głośno. Ja optuję za tym, że na wycieczkę można zabrać osoby nieletnie, ale tylko na nią, zaś wszystkie pozostałe atrakcje Zlotowe będą dostępne obecnym nieletnim po ukończeniu przez nich osiemnastego roku życia.
Comment
-
-
Nikito - mnie chodzi tylko o wycieczkę. Nie zamierzałem zabierać Igora na imprezy, choć moje osobiste zdanie na ten temat jest odmienne od oficjalnego.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
Comment