Wedle wskazówek Slavoya będziemy wysiadać jednak na Zachodniej, także tam proponuję się spotkać i stamtąd uderzymy pociągiem na Nasielsk, a potem PKSem do Pułtuska.
W sumie skoro to niepewne...,to nie lepiej z Zachodniego jechać od razu PKS-em ?i w ciągu 1.5 godziny być w Pułtusku...(autobusów jest łod groma ),a tak trzeba czekać na pociąg ,jechać nim z Zachodniej póltorej godziny,potem znowu autobusem kilkadziesiąt minut...Jak uważacie ,podporządkujemy się
P.S wielki plus to toalety w PKP
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
Zadzwoniłem i :
autobusy wyjeżdżają z Pułtuska do miejscowości Borsuki Kolonia o:
6:40 od poniedziałku do piątku
12:50-od poniedziałku do soboty
16.15 od pon-do piątku.
Musiałbym zadzwonić do Rybaczówki i czy nie lepiej jechać do Zator(ów) i stamtąd do miejsca zakwaterowania PKS-em lub z buciora
Pytałeś o rozkład nam konkretny dzień, czy tak po prostu? Kwestia jest o tyle istotna, iż po wakacjach rakład ulega zwykle sporej przebudowie. Dlatego m.in. wstrzymywałem się z podawaniem rozkładów na Forum za wczesnie, aby później nie było zamiesznia.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
...P.S wielki plus to toalety w PKP
I to jest właśnie główny powód dla mnie podróży pociągiem gdyż,:
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum
W piątek? Jeżeli a) dostanę urlop, b) Miłka nie zawiezie mnie samochodem to pewnie wstałbym rano na pyszne łódzkie na Zachodnim.
i nawet jak Zythumowi się nie uda to pewnie będziemy już mocno spragnieni i łódzkie wykonamy, to toaleta będzie bardzo ważnym elementem dalszej drogi, jak nie najważniejszym
I to jest właśnie główny powód dla mnie podróży pociągiem gdyż,:
i nawet jak Zythumowi się nie uda to pewnie będziemy już mocno spragnieni i łódzkie wykonamy, to toaleta będzie bardzo ważnym elementem dalszej drogi, jak nie najważniejszym
Mam prośbę - czy może mi ktoś konkretnie wytłumaczyć tę trasę ... a ja już dobiorę połączenie ? ( bo się pogubiłem )
Jedziesz najpierw do Warszawy, potem wybierasz spośród opcji:
a) do Pułtuska PKSem
b) do Nasielska pociągiem i do Pułtuska PKSem
Następnie udajesz się do ośrodka przy wykorzystaniu taxi (gdzieś tam była wzmianka że koszt około 30 zł za kurs) lub też PKSem do przystanku Borsuki Kolonia lub Zatory (nie wiem już czy ktoś ustalił co jest bliżej) i z bucika uderzasz na ośrodek, a potem piwko.
Nie jest to takie trudne, prawda
Ostatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2005-09-01, 11:11.
Pytałeś o rozkład nam konkretny dzień, czy tak po prostu? Kwestia jest o tyle istotna, iż po wakacjach rakład ulega zwykle sporej przebudowie. Dlatego m.in. wstrzymywałem się z podawaniem rozkładów na Forum za wczesnie, aby później nie było zamiesznia.
Tak pytałem się i tak jak podawałem tak jeżdżą. Jak pogada się z kierowcą można załapać się też na szkolny (jedzie coś po 15;ale to niepewne info).Powrotu w niedzielę niet rejsowymi i tu może wystapić mały(większy) problem...
Ostatnia zmiana dokonana przez Pogoniarz; 2005-09-01, 11:22.
Jedziesz najpierw do Warszawy, potem wybierasz spośród opcji:
a) do Pułtuska PKSem
b) do Nasielska pociągiem i do Pułtuska PKSem
Następnie udajesz się do ośrodka przy wykorzystaniu taxi (gdzieś tam była wzmianka że koszt około 30 zł za kurs) lub też PKSem do przystanku Borsuki Kolonia lub Zatory (nie wiem już czy ktoś ustalił co jest bliżej) i z bucika uderzasz na ośrodek, a potem piwko.
Nie jest to takie trudne, prawda
Z przystanku PKS Borsuki Kolonia 2 km przez las,z miejsowości Zatory 7 km nie wiem czy przez las
Nie pamiętam ( i nie znalazłem) czy była już mowa:
- od której w piątek można przebywać legalnie na terenie Ryczówki
- o której godzinie będą przydzielane miejsca noclegowe
- o której należy opuścić teren rybaczówki w niedzielę
Pytam, bo zamierzam wypić kilka piwek i jeszcze zapomnę, że nie wiem gdzie śpię
No i krystalizują się już plany na zlot. Dzięki inicjatywie Krecika.
Miejsce: Koszęcin w woj. Śląskim;
Czas: 6-8 wrzesień
Piwopój: Browar Śląsk Koszęcin
Noclegi: hotel przy browarze [mamy 32 miejsca zabookowane wstępnie; przy minimum 20 osobach 90 PLN/osobodzień]...
(jak zwykle nieco chaotycznie, bo i późno ale i tak dwa dni wcześniej niż ostatnio i jak zwykle tumult innych zajęć na głowie, a trzeba ogłosić co najważniejsze)
Krecik rozpoczął już proces organizacji tegorocznego zlotu.
Jak na razie wszystko wskazuje na to, że tym razem zostanie odwołany w Tleniu. Szczegóły później.
Comment