Na stronie o Rybaczówce widnieje adres Łubienica 50. Wszystkie planery tras pokazywały mi to miejsce po lewej stronie Narwi. Pozwiedzałbym sobie okolicę zdrowo
Ostatnia zmiana dokonana przez JAckson; 2005-09-07, 07:08.
W zależności jakim samochodem będę jechał (w grę wchodzi 5...) mam jedno, półtora, albo dwa miejsca wolne z Warszawy. Jeśli ktoś jeszcze nie ma transportu i wyraża zapotrzebowanie to na PW poproszę. Cena biletu, to koszt spalonej benzyny podzielony na 4, albo 5.
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
Ania i Pogoniarz są chętni na smalczyk Dzięki wielkie Adminie za podesłanie zniżek od Warsika,właśnie je wytargałem ze skrzynki(bileciki podrzuci się).
Aha ,to tak w końcu zasadniczo normalnie bym się zapytowywał ,o której ruszamy ze Stolycy w ten piękny wrześniowy poranek? gdyż, ponieważ zgłupiałem do reszty.Poznajdujemy się na Zachodnim?Poczekamy rzecz jasna na ewentualnie opóźnione pociągi ,ma się rozumieć...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
Aha ,to tak w końcu zasadniczo normalnie bym się zapytowywał ,o której ruszamy ze Stolycy w ten piękny wrześniowy poranek? gdyż, ponieważ zgłupiałem do reszty.Poznajdujemy się na Zachodnim?Poczekamy rzecz jasna na ewentualnie opóźnione pociągi ,ma się rozumieć...
Spotykamy się na Zachodnim, a wyjeżdżamy z Wawy Woli osobowym do Nasielska 7:20 co by napić się jeszcze Łódzkiego
A łódzkie jest w barze zaraz przy WC więc powinniśmy się bez problemu znaleźć.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
A czy ktoś by poczekał na hanysów ?Planujemy być tak gdzieś do 8:30 no chyba,że się da wcześniej.Ale to nic pewnego.
ps."tusty" czyli smalec - OK
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
A czy ktoś by poczekał na hanysów ?Planujemy być tak gdzieś do 8:30 no chyba,że się da wcześniej.Ale to nic pewnego.
Załoga wesołego pociągu udaje się w dalszą trasę zgodnie (mam nadzieję) z rozkładem.
Dopszuczalny poślizg, to jedynie jedno piwo, a nie 10
Widzimy się na miescu
Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
Comment