Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik
Ogarniasz Ty to nasze forum czy nie?
Miała być powitalna kolacja więc spytałem ale teraz już wiem, że będzie chleb ze smalcem ...
Resztę trudno ogarnąć bo połowa postów jest zdublowana i niepotrzebna.
UWAGA ZAŁOGA WESOŁEGO POCIĄGU!
Zostało ogórnie zatwierdzone, że z okazji obecności samograja w przedziale, będzie pobierana zrzuta na baterie (8xR14). Wysokość wydzie w praniu
Ostatnia zmiana dokonana przez slavoy; 2005-09-07, 16:56.
Powód: literówa
UWAGA ZAŁOGA WESOŁEGO POCIĄGU!
Zostało ogórnie zatwierdzone, że z okazji obecności samograja w przedziale, będzie pobierana zrzuta na baterie (8xR14). Wysokość wydzie w praniu
Zgodzę się pod jednym warunkiem, a mianowicie, że będziesz puszczał więcej niż 10 sekund z każdego utworu, a już najlepiej jakbyś puszczał całe utwory
Jeszcze raz proszę wybierających się na zlot o zabranie etykiet ze swojego regionu , a szczególnie zależy mi na nowościach , przeglądając listę obecności znalazłem kilka osób które kolekcjonują etykiety i do nich jest kierowana ta prośba.
Zlot zlotem a będzie miło jak przy tej okazji dojdzie coś do zbioru.
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Może wybiegam troszke do przodu, ale czy jest już jakis plan na powrót?
Oczywiście wesołym pociągiem
My z Artem najprawdopodobniej wracać będziemy samochodem z Gulgulami, Marusia i Slavoy też penie odpadną ze składu, bo nie wracają, a jadą dalej w jakąś objazdówę, także pewnie ppodróż powrotną na razie musisz uzgadniać z Naczelnikiem, Pepkiem i Wiktorią. Nic nie stoi na przeszkodzie, abyś to ty zaplanował podróż powrotną
... także pewnie ppodróż powrotną na razie musisz uzgadniać z Naczelnikiem, Pepkiem i Wiktorią.
Powrotu jeszcze nie planowałem, bo po prostu nie wiem kiedy to będzie.
Możliwe, że zostanę do poniedziałku, jeśli zbierze się zainteresowana przedłużeniem pobytu, grupka.
Jeśli nie, to najpewniej wracał będę tą samą trasą, pociągiem z Warszawy do Jeleniej Góry. Ale jak mówię - to nic pewnego i trudno w tej chwili decydować.
Może się z kimś załapię na jakiś transport, może kogoś odwiedzę...nie wiem
Równiutko za 24 h wsiadam w pociąg
Ostatnia zmiana dokonana przez naczelnik; 2005-09-07, 20:21.
Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
No i krystalizują się już plany na zlot. Dzięki inicjatywie Krecika.
Miejsce: Koszęcin w woj. Śląskim;
Czas: 6-8 wrzesień
Piwopój: Browar Śląsk Koszęcin
Noclegi: hotel przy browarze [mamy 32 miejsca zabookowane wstępnie; przy minimum 20 osobach 90 PLN/osobodzień]...
(jak zwykle nieco chaotycznie, bo i późno ale i tak dwa dni wcześniej niż ostatnio i jak zwykle tumult innych zajęć na głowie, a trzeba ogłosić co najważniejsze)
Krecik rozpoczął już proces organizacji tegorocznego zlotu.
Jak na razie wszystko wskazuje na to, że tym razem zostanie odwołany w Tleniu. Szczegóły później.
Comment