Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka
IV Wielki Zlot Forumowiczów - komentarze
Collapse
X
-
Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnikObie sztuki?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33Czyżby forumowicze przez łykend osuszyć mieli browar Ciechanów i wszystkie sklepy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaDarek ma całkowitą rację!
Proszę zabierzcie ze sobą na zlot ręczniki barmańskie
Dowcipniś Jak masz jakiś fajny ręcznik barmański, który Ci się znudził, to weż przywież na jakiś targ przedmiotowy lub finansowy. Nie mam żadnego ręcznika barmańskiego, a te zagranicznie co zaprezentowałeś tu na forum są bardzo fajne. Mam wizję praktycznego zastosowania ręczników barmańskich, jak tylko będę miał zaszczyt je posiadaćOstatnia zmiana dokonana przez emes; 2005-09-07, 21:44.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykMy z Artem najprawdopodobniej wracać będziemy samochodem z Gulgulami, Marusia i Slavoy też penie odpadną ze składu, bo nie wracają, a jadą dalej w jakąś objazdówę, także pewnie ppodróż powrotną na razie musisz uzgadniać z Naczelnikiem, Pepkiem i Wiktorią. Nic nie stoi na przeszkodzie, abyś to ty zaplanował podróż powrotną"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arzychyba muszę zaplanować sam dla siebieLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darek99Jeszcze raz proszę wybierających się na zlot o zabranie etykiet ze swojego regionu , a szczególnie zależy mi na nowościach , przeglądając listę obecności znalazłem kilka osób które kolekcjonują etykiety i do nich jest kierowana ta prośba.
Zlot zlotem a będzie miło jak przy tej okazji dojdzie coś do zbioru.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaObie sztuki co? O suchym pysku? Czy w ogóle?Popieram domowe browary!
Zamykam browar.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyPodaję rozkład jazdy wesołego pociągu:
21:00 Wałbrzych Główny
-Naczelnik
23:11-23:41 Wrocław Główny
-Marusia
-Slavoy
-Pepek
-Wiktoria
00:45 Opole Główne
-Art
-Maggyk
02:48 Częstochowa Osobowa
-Arzy
05:47-07:20 Warszawa Zachodnia/Wola
-Zythum
-Pogoniarz
08:59 Nasielsk.
Kogoś z pociągowej kompaniji pominąłem?
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonJeżeli zaistnieją sprzyjające warunki - ja i Fteo także pomyślimy o pozostaniu do poniedziałku.Popieram domowe browary!
Zamykam browar.
Comment
-
-
Smalec co prawda raczej mi nie służy, ale raz się żyje - jestem ZA.
Tylko w sprawie chleba - fajnie by było, gdyby był rzeczywiście chleb (żytni), a nie zwykła bułka. Żytni nie dość że lepiej pasuje do smalcu, to jeszcze jest zdrowszy (tylko czy kogokolwiek poza mną to obchodzi? ).browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Najprawdopodobniej i ja sobie odpocznę w Rybaczówce do poniedziałku - wiele zależy od pogody.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
Comment