Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik
IV Wielki Zlot Forumowiczów - komentarze
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzZ Pułtuska?
Na moje oko to nie więcej jak 9-10 km.
Taki spacer dobrze zrobi po podróży, a przed kilkugodzinnym snem na miejscu, bo taki zakładam na początek.
I byłbym nawet za tym, żeby kobiety i dzieci i chętnych oddelegować do taryf(przekazując im ew. najcięższe zaopatrzenie), a reszta w drogęPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnikJak nie jak tak
Na moje oko to nie więcej jak 9-10 km.
Taki spacer dobrze zrobi po podróży, a przed kilkugodzinnym snem na miejscu, bo taki zakładam na początek.
I byłbym nawet za tym, żeby kobiety i dzieci i chętnych oddelegować do taryf(przekazując im ew. najcięższe zaopatrzenie), a reszta w drogę
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzKochanieńki z Borsuków Kolonii to ja mogę z Anią smigać 2 km,ale z Pułtuska kole 12 km to zdecydowanie odpada.Popieram domowe browary!
Zamykam browar.
Comment
-
-
Życzę Wam wszystkim jadącym na IV Wielki Zlot Forumowiczów bardzo dobrej zabawy, dużo wypoczynku jak i dużo oraz wspaniałej słonecznej pogody
i wróćcie Wszyscy zdrowi i zadowoleni
P.S.
Za dużo mnie nie obgadujcie co by mi czkawka głowy nie urwała
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzPiwa czy kilometrów?Popieram domowe browary!
Zamykam browar.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2WY SE JEDNAK JAJA ROBICIE ... proszę o odpowoedżź - piszcie dla Wszystkich! a nie tylko dla siebie bo mnie to w... !Q!! !!!
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Paliwo rzecz zrozumiała - co chwila mamy huśtawkę. Jestem za, normalka ...
Ale to ...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaZ powodu licznych głosów za i żadnego głosu przeciw - robię smalczyk dla wszystkich. Tym samym podwyższam haracz do 28,00 zł od osoby niezależnie, czy dana osoba będzie miała ochotę na smalec, czy też nie.
Z pewnością ktoś chętnie odkupi nasze porcjeOstatnia zmiana dokonana przez CarlBerg; 2005-09-08, 18:06.Piwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą ....
Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses"
Comment
-
-
Wszystkim Forumowiczom-Zlotowiczom, którzy pewnie zbierają się już do wyjazdu - WESOŁEJ PODRÓŻYi do zobaczenia w sobotę w Browarze Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkonia...którzy pewnie zbierają się już do wyjazdu - WESOŁEJ PODRÓŻY
I nie może być inaczej - podróż bęzie wesoła, bo PKP nam Wesoły Pociąg uruchomiłyPopieram domowe browary!
Zamykam browar.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarza i sam chętnie szybciej przedostanę się do miejsca zakwaterowaniaPopieram domowe browary!
Zamykam browar.
Comment
-
Comment