Dla mnie niespodzianka to fakt, że Olsztyn leży w "okolicach" Bielkówka.
wczoraj usłyszam tekst że nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko bardziej lub mniej prawdopodobne więc ............ Olsztyn leży zdecydowanie w okolicach Bielkówka, Świdnica zapewne już w dalszej okolicy
Ano tak, z powodów, które wyłuszczyłem wcześniej. Łamałem się, ale się nie złamałem. Troche gul mi skacze, ale pobiłem się wczoraj z "motorami" i jestem zaspokojony.
Ile się narobili Małażonka i Iron przy zorganizowaniu Zlotu ten tylko się przekonał, kto tam był. Dzięki im za to wielkie.
Dzięki panom Markowi i Krzysztofowi z browaru za wczorajsze oprawadzanie nas po ich księstwie, oraz temu drugiemu z panią Iwoną za towarzyszenie nam wieczrem i poło-nocą przy ognisku.
Dzięki za Janów i Bartka z beczek oraz piwa domowe i z browaru, które otrzymałem w ramach wymiany.
Dzięki wszystkim współbiesiadnikom za towarzystwo. Podziękowania są również od Żony- Taxi.
Martwi mnie tylko, że znów został naruszony regulamin w sprawie osób niepełnoletnich.
Jako rodzic nie sprawdził się ojciec-Zythum. Nie dość, że przywiózł ze sobą Jarka - lat 12, to jeszcze nie pilnował go. Efekt był taki,że gdy Ojciec spał, Jarek w najlepsze popijał piwo. Mam zamiar wystąpić do sądu o zabranie Zythumowi praw rodzicielskich. Pytanie tylko, kto się wtedy zaopiekuje Jarkiem i co z iego wyrośnie?
Ostatnia zmiana dokonana przez Ahumba; 2005-09-11, 14:26.
Zlot był skandalicznie fajny. Skandaliczne było też moje zachowanie wobec kolegów z pokoju. Kalam się i przepraszam.
Skandali obyczajowych było sporo. Nawet jak wyjeżdżaliśmy dziś dwoma autami, to kilka osób z pozostających do poniedziałku uczestników zatarasowało drogę drzewem, znakiem zakazu wjazdu i do tego odwrócili się tyłem i ściągneli spodnie. Czyli po prostu NORMALNOŚĆ ! ! !
No i krystalizują się już plany na zlot. Dzięki inicjatywie Krecika.
Miejsce: Koszęcin w woj. Śląskim;
Czas: 6-8 wrzesień
Piwopój: Browar Śląsk Koszęcin
Noclegi: hotel przy browarze [mamy 32 miejsca zabookowane wstępnie; przy minimum 20 osobach 90 PLN/osobodzień]...
(jak zwykle nieco chaotycznie, bo i późno ale i tak dwa dni wcześniej niż ostatnio i jak zwykle tumult innych zajęć na głowie, a trzeba ogłosić co najważniejsze)
Krecik rozpoczął już proces organizacji tegorocznego zlotu.
Jak na razie wszystko wskazuje na to, że tym razem zostanie odwołany w Tleniu. Szczegóły później.
Comment