IV Wielki Zlot Forumowiczów - komentarze

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • zythum
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2001.08
    • 8305

Małażonka i Iron - Szacuneczek i więcej nie napisze bo i tak słowami nie oddał bym Wam wszelkich zasług.
    Panu Markowi wielkie dzięki za piwne opowieści podczas zwiedzania, Panu Krzysztofowi za kompetentne odpowiedzi na pytania i nocną zabawę
    Najgorsze po Zlocie jest to, że jest tyle opowieści, że nie wiadomo od czego zacząć. Po prostu NORMALNOŚĆ.

ps. Cały Szczecin kibicuje Widzewowi
    To inaczej miało być, przyjaciele,
    To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
    Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
    Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
    Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!

Rządzący światem samowładnie
    Królowie banków, fabryk, hut
    Tym mocni są, że każdy kradnie
    Bogactwa, które stwarza lud.

Comment

• Mistrzu
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2003.08
      • 750

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes
      Zlot był skandalicznie fajny. Skandaliczne było też moje zachowanie wobec kolegów z pokoju. Kalam się i przepraszam.
      Skandaaaaaaal będzie za chwię jak umieszczę zdjęcia z Twoją osobą w roli głównej

Comment

• zythum
        • 2001.08
        • 8305

I moje osobiste podziękowania Secie za podwózkę.
        To inaczej miało być, przyjaciele,
        To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
        Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
        Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
        Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!

Rządzący światem samowładnie
        Królowie banków, fabryk, hut
        Tym mocni są, że każdy kradnie
        Bogactwa, które stwarza lud.

Comment

• Mistrzu
          • 2003.08
          • 750

Popijając pszenicę z Ciechanowa dołączam się do wszystkich podziękowań (Ahumby, Zythuma i Emesa) za super imprezę, super zabawę i oczywiście SUPER TOWARZYSTWO z Żor (Żorów?), Opola, Wrocławia, Biłgoraja, Szczecina, Brzegu, Poznania, Gdańska, Śląska, Ukrainy, i oczywiście z Warszawy i Radomia

I extra podziękowania dla Maremalego

Comment

• emes
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2003.08
            • 4275

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mistrzu
            Skandaaaaaaal będzie za chwię jak umieszczę zdjęcia z Twoją osobą w roli głównej
            To wypaczyłoby obraz zlotu i obniżyłoby jego rangę.

Comment

• Chris
              • 2004.05
              • 812

Ja wraz z Jerzym dotralismy do Wrocka.Wielkie dzieki za cudowną zabawe....szczegolnie dziekuje Organizatorom (nie bede rozszyfrowywał ),Klosowi za podwózke do Warszawy,Maruśce....Gosi....Cyrkonii.....wiadomo za co Pieci za towarzystwo przy dworcowym "łódzkim"....Jerzemu za to ,że miał ochote ze mną gadać.Jackson'om za transport do rybaczówki.....i także dziekuje wielu innym osobom ,które niechcąco pomine Wasze Zdrówko!....no i tych co jeszcze w rybaczówce zostali
              chickkiller :)

Comment

• adam16
                • 2001.02
                • 9865

Wielkie podziękowanie organizatorom za zaangażowanie i kupę włożonej pracy. Podziękowania dla browaru Ciechanów.
                Czekam na kolejny zlot. Kurcze, może i ja się kiedyś zbiorę w sobie i któryś kolejny zorganizuję .

I dzięki naszym nowożeńcom, że mnie, starego nudziarza zabrali w długą powrotną trasę do domu, choć nie tak do końca było im po drodze
                Last edited by adam16; 2005-09-11, 21:20.
                Browar Hajduki.
                adam16@browar.biz
                Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• adam16
                  • 2001.02
                  • 9865

Podziękowania, podziękowania, podziękowania... ... dla całej naszej bandy!
                  Browar Hajduki.
                  adam16@browar.biz

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• arzy
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2002.06
                    • 2814

warto żyć dla tych paru chwil

aleee....

buziaki dla Agnieszki
                    "Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"

Bractwo Piwne
                    Skład Piwa
                    Piszę poprawnie po polsku!

Comment

• centon
                      † 2017 Piwosz w Raju
                      • 2004.03
                      • 575

Wielkie podziękowania dla organizatorów. Każdy wie dla kogo
                      Wszystkim za dobrą zabawę.
                      Był to mój pierwszy zlot ale na pewno nie ostatni.
                      Szczególne podziękowania za wycieczkę po browarze i ciekawe opowieści dla zarządu browaru.
                      Wasze zdrówko Ciechanowską pszenicą
                      Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
                      Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.

https://picasaweb.google.com/115486805717439828103

Comment

• sopista
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2003.01
                        • 1747

I ja dołączam się do podziękowań. Olbrzymie dzięki dla Małejzonki i Irona za, no za wszystko. Podziękowania dla sponsorów za oprowadzenie po browarze, wspaniałe piwo i wieczór przy ognisku. Podziekowania za etykiety z domowych (i nie tylko) jakimi zostałem obdarzony. Podziekowania dla wszystkich za dzielne znoszenie mojego towarzystwa. I oczywiście dla Żony-Taxi za dowiezienie nas na zlot i odwiezienie do domu. Było wspaniale. Za IV Zlot i za następny - V.

Comment

• Rolek
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2001.08
                          • 1038

No i mnie przyszło się powitać pozlotowo i podziękować za moc wrażeń. Zlot był to mój pierwszy, lecz na pewno nie ostatni.
                          Zdrowie Organizatorów i wszystkich obecnych (nieobecnych też ).

Comment

• bury_wilk
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2004.01
                            • 2655

Jestem i ja.
                            Musze mieć trochę czasu na powrót do świadomości, więc na razie powiem tylko, że było czadowo.
                            Niektórzy siedzą jeszcze w Rybaczówce, co jest zjawiskiem nagannym, należy je napiętnować, a winnych przykłądnie ukarać...
                            Lubię kiedy się zieleni
                            Lubię jak się piwo pieni...

...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!

Comment

• Pogoniarz
                              † 1971-2015 Piwosz w Raju
                              • 2003.02
                              • 7971

Dziś po siódmej rano wylądowaliśmy w Paprykarzowie.Podziwiam Anię ,gdyż od kilkunastu minut jest w pracy. Co do Zlotu to było super Specjalne podziękowania dla Małejżonki i Irona.Trzeba odpocząć z lekutka i potem zdać relację jak ja to widziałem.Działo się tyle ,że doprawdy ciężko jest ogarnąć to wszystko
                              P.S pozdrowienia dla "wędkarza" z dmuchanego pontonika ,szkoda,że nie doczekał się przypływu
                              Aha Zythum czy Ty wiesz kto to jest Krzysztof Jarzyna i skąd on jest? Także nie pisz proszę bajek o kibicowaniu Widzewowi
                              Seta wielkie dzięki za podwiezione pod Centralkę i za Janów i piwko z Jagiełły
                              Last edited by Pogoniarz; 2005-09-12, 07:21.

Prawie jak Piwo
                              SZCZECIN

Comment

• Seta
                                D(r)u(c)h nieuchwytny
                                • 2002.10
                                • 6964

Ufff... Udało się 350 kilosów na mega-kacu - nie polecam...
                                Było niesamowicie, bardzo dziękuję za odstresowanie, które przy być może uratowało moją NORMALNOŚĆ przy mojej nieciekawej sytuacji w życiu osobistym...
                                Podziękowania dla: Ironów za organizację, Darka99 za worek podstawek (jestem Twoim wasalem, sam nie wiem jak się odwdzięczyć...), Naczelnikowi za super-pszeniczkę i hasło z niedzieli ("Jak Naczelnik zrobi c..., to nie ma c... we wsi..." ), wszystkim wymieniającym się za 20 piw z mojego bagażnika , prezesowi Ciechanowa za wycieczkę i 10 kegów , Pogoniarzom i Zythumowi (jak mogłeś zostawić syna z tym bandytą Naczelnikiem ) za dotrzymanie towarzystwa w części podróży powrotnej, wszystkim pozostałym za wspaniałą atmosferę i towarzystwo w trakcie zlotu..

Comment

Przetwarzanie...
                                X