Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk
IV Wielki Zlot Forumowiczów - komentarze
Collapse
X
-
Dorwałem się wreszcie do kompa.
Ale było fajowo. Co tu dużo gadać - rewelka
Organizatorom Ironom wielkie dzięki za chęci i siły.
Szefostwu Browaru Ciechanów za piwo i naprawdę bardzo ciekawą wycieczkę po browarze.
Wszystkim uczestnikom dzięki za impry 'niedoopisania'
Dla pana z pontonem za sielankową scenkę - sen z plecakiem na wale w towarzystwie puszeczki Imeratora. (Zdjęcia trzaskałem aparatem Slavoya - może jeszcze nie skasował)
Naczelnikowi dzięki za umilanie podróży powrotnej snem
Secie za Janów
Współuciekinierom przed policją rzeczną za ucieczkę w inną stronę niż ja.
PS
Dysponuję przepisem na stworzenie' Lecha Premium Palonego z sokiem malinowym'.MM961
4:-)
Comment
-
-
Mistrzu mam pytanko czy i w jaki sposób będą dostępne zdjęcia ,które z takim zaangażowaniem i niejednokrotnie poświęceniem robiłeś na zlocie.Oczywiście zdaje sobie sprawe ,że jest ich setki ,ale z racji tego że był to mój pierwszy zlot tym bardziej mi na nich zależy pozdrawiamMOCNO SZYBKO ACH ACH
Comment
-
-
To był mój pierwszy zlot i będę go długo, dobrze i z rozradowaną gębą wspominać.
Czas na podziękowania:
1. Małejżonce i Ironowi za organizację.
2. Browarowi Ciechanów za umożliwienie dogłębnego zwiedzenia browaru i wspaniałe piwko.
3. Jackson’owi – mężowi za szczęśliwe dowiezienie mnie do „Rybaczówki” i jeszcze szczęśliwsze (bo po ciężkim łykendzie) dowiezienie do domu.
4. Naczelnikowi za cudowne wybijanie rytmu dłońmi – dzięki czemu Jarek lat 12 mógł dać tak wzruszający koncert i dzięki czemu przez część zlotu piłam z plastiku.
5. Jarkowi lat 12 za to, że był.
6. Imperatorowi 10% za to, co zrobił.
7. Wiktorii i Pepkowi, który nie jest pepkiem świata, za nocną rozmowę o wykopach.
8. Secie za Janów.
9. Barowi pod Pułtuskiem za laną Łomżę.
10. Wszystkim zlotowcom za udział w spotkaniu.
Comment
-
-
zdjęcia z piątku
do pobrania (~3MB) zestaw 49 zdjęć z piątku - nie ma tam niestety wszystkich, gdyż zdjęcia robiłem stosunkowo wcześnie a później w Rybaczówce zająłem się innymi ciekawszymi od pstrykania zajęciami
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
A mi się dalej nie zgadza, bo Rolek nie był w innym pokoju - tylko spokojnie sobie spożywał piwko przy jednym ze stolików.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Wracając jeszcze na chwilkę do tych miłych chwil, to nie wiem, czy do wszystkich dotarło, że na Allegro jestem jako "moczu" i poza tym fajna d... z twarzy jestemOstatnia zmiana dokonana przez iron; 2005-09-14, 14:03.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika siwybr...mam pytanko czy i w jaki sposób będą dostępne zdjęcia ...
Może ktoś, kto ma w miarę mocne łącze, uruchomiłby jakiegoś ftpa, gdzie na hasło możnaby wrzucać zdjęcia tak, by nie były dostępne dla wszystkich ?Ostatnia zmiana dokonana przez naczelnik; 2005-09-14, 14:05.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironi poza tym fajna d... z twarzy jestemPopieram domowe browary!
Zamykam browar.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnikMoże ktoś, kto ma w miarę mocne łącze, uruchomiłby jakiegoś ftpa, gdzie na hasło możnaby wrzucać zdjęcia tak, by nie były dostępne dla wszystkich ?Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnikDla mnie bomba!!
Ładuj dalej
Autoryzacje zostawmy na później"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arzycoś Wy Naczelnik kręcicie
lub
2. Dopiero teraz odczuwa skutki walki z Jarkiem lat 12
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arzycoś Wy Naczelnik kręcicie
Ja niektórych swoich też nie chciałbym zobaczyć na forum, ale chętnie obejrzę je na swoim komputerze.
Wiadomo - niektóre są źle naświetlone, rozmazane...
Co innego zdjęcia, które nadają się do publikacji.
KPW?Popieram domowe browary!
Zamykam browar.
Comment
-
-
Na zlocie trochę bawiłem się aparatem i z tej zabawy wyszło około 280 zdjęć, ale tak jak już wspomniał Naczelnik nie wszystkie nadają się do wstawienia w galerii , niektóre są naświetlone i rozmazane
Zdjęcia zgram na CD i udostępnię zlotowiczom.
Trochę tych które nie są naświetlone wstawię do Galerii.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
Comment