Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski
IV Wielki Zlot Forumowiczów - komentarze
Collapse
X
-
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
-
-
A wracając do tematu
Nigdy nie korzystałem ze zniżki na kolej, więc czy ktoś obyty mógłby powiedzieć w jakiej procentowo wysokości jest to coś?
Chciałem sobie poprzeliczać, bo w sumie planowałem jechać autem (duuuży bagażnik ) i miałbym trzy wolne miejsca. Jeśli z wyliczenia wyszłoby, że po podziale kosztów pomiędzy jadących bedzie taniej, to wziąłbym samochód.
Po przeliczeniu dam znać i wtedy ewentualnych chętnych (max 3 osoby) zapraszam do zgłaszania się.
Aha - jeśli wezmę samochód, będę wyjeżdżać w piątek rano (~10.00).
Comment
-
-
Zniżka przysługuje w wysokości 50%, nie obejmuje pociągów Ex, IC, EC.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermannSerio tak myślisz ale jestem czasem złośliwy
Patologią być każdemu wypada
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyZniżka przysługuje w wysokości 50%, nie obejmuje pociągów Ex, IC, EC.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTto zależy od typu zniżki. będę starał się poprzez Warsika załatwić zniżki także na pociągi spod znaku intercity.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Moje wycofanie zostaje anulowane - mam zgodę organizatorów więc po cichutku się będę przemieszczał pod ścianami domków i pawilonu skryty w płaszcz skruchyTo inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumMoje wycofanie zostaje anulowane - mam zgodę organizatorów więc po cichutku się będę przemieszczał pod ścianami domków i pawilonu skryty w płaszcz skruchy"All the good things for those who wait"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumwięc po cichutku się będę przemieszczał pod ścianami domków i pawilonu skryty w płaszcz skruchy
Będziesz razem ze wszystkimi (a już na bank ze mną) swawolił i huncwocił jak zwykleLast edited by dkrasnodebski; 2005-06-09, 12:46.
Comment
-
-
Ty się lepiej Hannibal módl o to, żyby organizatorzy zlotu Ciebie nie dopadlibigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika HannibalAle bez pokuty i zadośćuczynienia nie masz po co jechać. (...)
No, chyba, że to Ty jesteś organizatorem....
Bo jeśli nie, to wstrzymaj się, proszę, ze swoimi "rewelacyjnymi" tekstami.Last edited by Małażonka; 2005-06-09, 12:58.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumMoje wycofanie zostaje anulowane - mam zgodę organizatorów więc po cichutku się będę przemieszczał pod ścianami domków i pawilonu skryty w płaszcz skruchy- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTMusisz jechać przez Boszkowo bo tam został punkt odwołańPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Najważniejsze to być jeszcze w wieku poborowym... znaczy odwoławczymTo inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
Comment