Hej chłopacy dajcie luz. Termin jest ustalony, kasę można wpłacać więc sztucznie napędzany problem się rozwiązał.
IV Wielki Zlot Forumowiczów - komentarze
Collapse
X
-
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
-
-
Oj, Kiszot, to Ty stwarzasz sztuczne problemy - przecież Art już podał nr konta do wpłat, ta dyskusja nie dość, że jest czysto akademicka, to do tego wtryniasz się ludziom do sposobu spędzania urlopu, a każdy spędza, jak chce i niech tak zostanie, rozmydlasz temat.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaOj, Kiszot, to Ty stwarzasz sztuczne problemy - przecież Art już podał nr konta do wpłat, ta dyskusja nie dość, że jest czysto akademicka, to do tego wtryniasz się ludziom do sposobu spędzania urlopu, a każdy spędza, jak chce i niech tak zostanie, rozmydlasz temat.
Ja prowadzę dyskusję,ale nie wiem za bardzo o co tobie chodzi.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Kiszot, błagam Cię, skończ już, ok?
Comment
-
-
To jest kiepski pomysł dla ludzi, którzy są studentami czy nauczycielami lub pracują w branżach ożywiających się latem. Poza tym, we wrześniu łatwiej i taniej znaleźć ośrodek wypoczynkowy. Poza tym, terminy zlotu znane są od dawna i można sobie co nieco zaplanować.
Comment
-
-
No i termin wpłaty i nr konta stał się jasny. Dzięki
Proszę się zrelaksować, gdyż następuje pytanie dodatkowe (kolega Kiszot proszony o nieodpowiadanie ): 25zł za każde rezerwowane miejsce, czy 25zł za zgłoszenie udziału bez wnikania kto ile zarezerwował?MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka25 zł za dwie noce od osoby
Reasumując : do 14 lipca wpłacam 50 zł (bo się wybieram z żoną) na podane przez ARTa konto. Ufffff
Jeżeli źle liczę to zwalam to na Marusinego Toporka oraz Siekierkę które to piwka wczoraj wieczorem spożyłem z zapałemMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson
Jeżeli źle liczę to zwalam to na Marusinego Toporka oraz Siekierkę które to piwka wczoraj wieczorem spożyłem z zapałem
Comment
-
-
Będę "czepialski" - ale czy dwa miesiące przed to trochę nie za dużo jak na ostateczną decyzję. Ja co prawda mam już wolne zaplanowane, ale Bierma_stara 1 sierpnia ma dostać nowy kontrakt i myślałem, że przez dwa tygodnie się zorientuje czy ew wyrobi się czasowo tak by mieć wolny piątek zlotowy. I nie piszcie, że to tylko 25 zł bo to jest akurat 1/4 wyprawki do 1 klasy i nie mam zamiaru wywalać tego w błoto ( to już wolę przepić )"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
Comment