By doprecyzować - chodzi mi szczególnie o rozkład PKS z Nasielska do Pułtuska w piątek, a z powrotem w niedzielę.
IV Wielki Zlot Forumowiczów - komentarze
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykNie żebym chciała się czepiać, ale się czepię.
I co z tym planem dojazdu i połączeniami, coś już wiadomo?
Plan biorę na siebie - w końcu obiecaliśmy, będzie wkrótce
Co do rozkładów jazdy PKP i PKS, to scedowałem ich umieszczenie na Slavoya (ciekawe czy o tym jeszcze pamięta ), także niniejszym wywołuję Zieloną Żabę do tablicybigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika annd[dopiero zaciągnęłam się do serwisu a tu taka niespodzianka - zlot tak blisko mojego miasta. mówiłam juz meżowi, raczej przyjedziemy
pozdrawiambigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironObawiam się, że czas zgłoszeń minął dość dawno temu i z przyjazdem będzie niejaki kłopot. Ale proponuję kontakt na PW z Artem, może jest lista rezerwowa, czyli jeśli ktoś ze zdeklarowanych uczestników zrezygnuje to może wskoczycie na jego miejsce.
tak sobie siedzę i czytam i teraz dopiero zajarzyłem, że mnie nie ma na liście
jednym słowem IV zlot - bez góralabez brody...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironObawiam się, że czas zgłoszeń minął dość dawno temu i z przyjazdem będzie niejaki kłopot. Ale proponuję kontakt na PW z Artem, może jest lista rezerwowa, czyli jeśli ktoś ze zdeklarowanych uczestników zrezygnuje to może wskoczycie na jego miejsce.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Dojazd - Wałbrzych, Wrocław,Opole, Częstochowa, itp.
Zastanawiam się jak będziecie jechać na zlot - autkami czy pociągiem. Bo jeżeli pociągiem to mam dla Was propozycję. Przez nasze miasta przejeżdża taki fajny nocny pośpieszny (tzn. pośpieszny to on jest od Wrocławia):
Jelenia Góra 19:43
Wałbrzych Główny 21:00
Wrocław Główny 23:41
Opole 00:45
Częstochowa Osobowa 02:48
Ląduje on w Warszawie Wschodniej planowo 06:07, z tejże stacji o 07:05 odjeżdża pociąg pośpieszny do Nasielska, gdzie jest o 08:15.
Tam, jeżeli wierzyć internetowemu rozkładowi jazdy PKS, a ja mu nie dowierzam jest autobus o 9:25 i już ok. 10:30 jesteśmy w Pułtusku
Ktoś chętny na przejażdżkę Wesołym Pociągiem?
Niniejszym proszę o deklarację i otwieram listę Wesołego Pociągu:
1. Maggyk
2. ArtŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykAleż Iron koleżanka jest z Pułtuska, także zawsze z mężem może chyba nas odwiedzić?
Comment
-
-
Dodajmy jeszcze - wedle regulaminu "Rybaczówki" odwiedziny ludzi niezamieszkujacych w osrodku sa mozliwe do godziny 20-tej.
Kurcze, cos mi wcielo niektóre polskie znakiLast edited by iron; 2005-08-17, 10:19.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
czy w regulaminie jest też coś o wnoszeniu swojego alkoholu na teren Rybaczówki tudzież o spożywaniu takowego na miejscu? może jest zakazane?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironDodajmy jeszcze - wedle regulaminu "Rybaczówki" odwiedziny ludzi niezamieszkujacych w osrodku sa mozliwe do godziny 20-tej.
Wychodzić (albo być wynoszonymi) mogą, kiedy zechcą
Comment
-
-
W regulaminie wyraznie stoi napisane, ze goscie maja OPUSCIC teren osrodka do godziny 20:00.
O wnoszeniu alkoholu tudziez jego konsumpcji chyba nic nie bylo, zreszta ta kwestie z wlascicielami obgadalismy - nie maja nic naprzeciwko
O odwiedzinach nie rozmawialismy i nawet nie zamierzalismy - wg nas albo ktos jedzie na zlot, korzystajac ze wszystkich jego atrakcji, albo odwiedza, czyli nie korzysta z atrakcji zlotowych (bo na zlocie de facto nie jest) i musi przestrzegac wszystkich regul i ograniczen wlascicieli osrodka - bo nie jest uczestnikiem zlotu i wszelkie ustalenia "zlotowe" z wlascicielami osrodka go nie obowiazuja.
To tyle wywodu, a polskich znakow jak nie bylo, tak nie mabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Dorzucę jeszcze jedną przydatną do tego informację.
Wyznaczenie godziny 20:00 przez właścicieli nie wynika z ich skąpstwa, czy innych równie niskich pobudek, a jedynie z tego, że o tej porze zamykany jest ośrodek (dla bezpieczeństwa samochodów pozostawionych na terenie owego). Co prawda, furtka istnieje, ale żaden samochód przez nią nie wyjedzie . DLATEGO APELUJĘ DO OSÓB PLANUJĄCYCH SWÓJ PIĄTKOWY PRZYJAZD DO OŚRODKA PO TEJ MAGICZNEJ GODZINIE O POINFORMOWANIE NAS O TYM, BYŚMY MOGLI OTWORZYĆ WROTA RYBACZÓWKI DLA PRZYBYWAJĄCYCH
Jeśli zaś chodzi o wybywających: wieczorne atrakcje przewidziane są dla zgłoszonych 67 osób (część trzeba było zamówić wcześniej, za część zlotowicze zapłacą tzw. haracz - ustalony w przeciągu dni trzech , jak podliczę wszystkie planowane wydatki), dlatego też nie przewidujemy dyskusji z właścicielami na temat przedłużenia okresu wyjazdu osób wybywających...Last edited by Małażonka; 2005-08-17, 12:47.
Comment
-
-
Osoby "wybywające" oczywiście jak będą chciały zostać dłużej, to sobie indywidualnie przedłużą u właściciela Rybaczówki, to normalne.
Natomiast koleżankę Annd to średnio zachęciliście - jak to czytam, to moje wrażenie jest takie"no jak musisz, to wpadaj, ale piwa nie dostaniesz" Myślę, że nie ma przeszkód, żebyśmy poczęstowali nowych znajomych piwem, jesli o mnie chodzi to SERDECZNIE ZAPRASZAM
Comment
-
Comment