Annd, ale tak jak już pisaliśmy, zapraszamy do odwiedzin. Poza tym, jak już na samym początku tej dyskusji pisał Iron, a potem JAckson możecie się zapisać na listę rezerwową u Arta
IV Wielki Zlot Forumowiczów - komentarze
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaAnnd, ale tak jak już pisaliśmy, zapraszamy do odwiedzin. Poza tym, jak już na samym początku tej dyskusji pisał Iron, a potem JAckson możecie się zapisać na listę rezerwową u ArtaBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
oki!
na pewno przybędziemy na nastepny zlot...
w sumie może dobrze wyszło, ponieważ termin zlotu koliduje z żeglarskim tygodniem w Zegrzu, na który też mieliśmy ochotę wyskoczyć
ale liczę na relacje ze zlotu i na zdrówko wzniesione za nas
pozdrawiam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika annd...ale liczę na relacje ze zlotu i na zdrówko wzniesione za nas
pozdrawiamBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anndoki!
na pewno przybędziemy na nastepny zlot...
w sumie może dobrze wyszło, ponieważ termin zlotu koliduje z żeglarskim tygodniem w Zegrzu, na który też mieliśmy ochotę wyskoczyć
ale liczę na relacje ze zlotu i na zdrówko wzniesione za nas
pozdrawiam
Poczekaj, być może zwolni się jedno miejsce, a nawet dwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaDLATEGO APELUJĘ DO OSÓB PLANUJĄCYCH SWÓJ PIĄTKOWY PRZYJAZD DO OŚRODKA PO TEJ MAGICZNEJ GODZINIE O POINFORMOWANIE NAS O TYM, BYŚMY MOGLI OTWORZYĆ WROTA RYBACZÓWKI DLA PRZYBYWAJĄCYCH
Mam nadzieję, że będziemy mogli wjechać na teren ośrodka aby nie zostawiać autka na uboczu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaAleż na piwo jak najbardziej zapraszamy, byle do 20:00. (...)
A o 20 - Państwu już dziękujemy, dobranoc, proszę opuścic teren....Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becikA o 20 - Państwu już dziękujemy, dobranoc, proszę opuścic teren....
Czas już sprawdzić gdzie jest ten ośrodek i jak tam dojechać samochodem - to do mnieMM961
4:-)
Comment
-
-
Mam pytanko o zniżki PKP,czy będą też obowiązywać na TLK,Intercity itp.Od pewnego czasu zakupowanie biletów i przemieszczanie się koleją bywa dość skomplikowane. Nieodpowiednie przesiadanie ,może odbić się na braku kasiorki w portfelu
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
jak już Tobie wspomniałem na PW zniżki będą, ale tylko na pociągi osobowe/pospieszne.
TLK, Intefcity itp. do tych pociągów niestety nie należy :/- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTjak już Tobie wspomniałem na PW zniżki będą, ale tylko na pociągi osobowe/pospieszne.
TLK, Intefcity itp. do tych pociągów niestety nie należy :/
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
W związku ze szczęśliwym splotem okoliczności i wydarzeń, chciałem poinformować, że informacja podana przeze mnie jakiś czas temu, o tym, że nie nie mogę jechać na Zlot jest już nieaktualna.
Syntezując powyższe – jadę do Ciechanowa
Za pomoc w realizacji planów składam podziekowania na ręce Małejżonki i Arta. Dzięki!
W związku z tym chciałem poinformować Szanowne Towarzycho z Trójmiasta i ew. okolic, że dysponuję czterema wolnymi miejscami w aucie i dużym bagażnikiem. Koszt przejazdu już został skalkulowany: z Gdańska do Pułtuska - 300 km. Na jednym tankowaniu przejedziemy trasę tam i z powrotem, a jedno tankowanie, to 200 zł. Czyli przy pięciu osobach wychodzi po 40 zł tam i nazad. Nie wiem jak wyglądają koszty przejazdu koleją, ja oferuję jednak możliwość transportu door-to-door, czego nie można powiedzieć o PKP .
Mam w planach wyjazd w piątek ok. godz. 10.00, na przelot do Pułtuska trzeba zarezerwować z pięć godzin.
Wszelkie informacje i rezerwacje oczywiście na PW. Proszę się nie niecierpliwić gdybym nie odpowiadał od razu, ale do 15.00 siedzę w pracy i na browar zaglądam tylko kontrolnie, na PW mogę nie mieć czasu odpowiedzieć.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RolekKorekta kosztów: trasa tam i nazad wychodzi około 150-160 zł, a nie jak pisałem wyżej ok. 200 zł. Zawszeć to na jakieś piwo zostanieWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment