IV Wielki Zlot Forumowiczów - komentarze

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Małażonka
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.03
    • 4602

Annd, ale tak jak już pisaliśmy, zapraszamy do odwiedzin. Poza tym, jak już na samym początku tej dyskusji pisał Iron, a potem JAckson możecie się zapisać na listę rezerwową u Arta
    Last edited by Małażonka; 2005-08-18, 09:16.

Comment

• adam16
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2001.02
      • 9865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka
      Annd, ale tak jak już pisaliśmy, zapraszamy do odwiedzin. Poza tym, jak już na samym początku tej dyskusji pisał Iron, a potem JAckson możecie się zapisać na listę rezerwową u Arta
      No i będą kolejne zloty, spotkania, giełdy, okazje do spotkań.
      Browar Hajduki.
      adam16@browar.biz
      Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• annd
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2005.08
        • 16

oki!
        na pewno przybędziemy na nastepny zlot...
        w sumie może dobrze wyszło, ponieważ termin zlotu koliduje z żeglarskim tygodniem w Zegrzu, na który też mieliśmy ochotę wyskoczyć

ale liczę na relacje ze zlotu i na zdrówko wzniesione za nas
        pozdrawiam

Comment

• adam16
          • 2001.02
          • 9865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika annd
          ...ale liczę na relacje ze zlotu i na zdrówko wzniesione za nas
          pozdrawiam
          To macie jak w banku.
          Browar Hajduki.
          adam16@browar.biz

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• arcy
            • 2002.07
            • 7538

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika annd
            oki!
            na pewno przybędziemy na nastepny zlot...
            w sumie może dobrze wyszło, ponieważ termin zlotu koliduje z żeglarskim tygodniem w Zegrzu, na który też mieliśmy ochotę wyskoczyć

ale liczę na relacje ze zlotu i na zdrówko wzniesione za nas
            pozdrawiam

Poczekaj, być może zwolni się jedno miejsce, a nawet dwa

Comment

• joelka
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2005.03
              • 817

DLATEGO APELUJĘ DO OSÓB PLANUJĄCYCH SWÓJ PIĄTKOWY PRZYJAZD DO OŚRODKA PO TEJ MAGICZNEJ GODZINIE O POINFORMOWANIE NAS O TYM, BYŚMY MOGLI OTWORZYĆ WROTA RYBACZÓWKI DLA PRZYBYWAJĄCYCH
              Żeby organizatorom na ostatnią chwilę nie przerywać odpoczynku/zabawy/picia w Rybaczówce już teraz zgłaszam przybycie jednego autka grubo po godzinie 20stej w piątek, dnia 9tego września.
              Mam nadzieję, że będziemy mogli wjechać na teren ośrodka aby nie zostawiać autka na uboczu.

Comment

• Małażonka
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2003.03
                • 4602

Na pewno nie zostanie na uboczu

Comment

• becik
                  Generał Wszelkich Fermentacji
                  🍼🍼
                  • 2002.07
                  • 14999

Ależ na piwo jak najbardziej zapraszamy, byle do 20:00. (...)

A o 20 - Państwu już dziękujemy, dobranoc, proszę opuścic teren....
                  Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• JAckson
                    🍼🍼
                    • 2004.05
                    • 6123

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik
                    A o 20 - Państwu już dziękujemy, dobranoc, proszę opuścic teren....
                    Zawsze można kontynuować poza terenem... jesli ktoś chętny

Czas już sprawdzić gdzie jest ten ośrodek i jak tam dojechać samochodem - to do mnie
                    MM961
                    4:-)

Comment

• Pogoniarz
                      † 1971-2015 Piwosz w Raju
                      • 2003.02
                      • 7971

Mam pytanko o zniżki PKP,czy będą też obowiązywać na TLK,Intercity itp.Od pewnego czasu zakupowanie biletów i przemieszczanie się koleją bywa dość skomplikowane. Nieodpowiednie przesiadanie ,może odbić się na braku kasiorki w portfelu

Prawie jak Piwo
                      SZCZECIN

Comment

• ART
                        mAD'MINd
                        🥛🥛🥛🥛🥛
                        • 2001.02
                        • 23928

jak już Tobie wspomniałem na PW zniżki będą, ale tylko na pociągi osobowe/pospieszne.

TLK, Intefcity itp. do tych pociągów niestety nie należy :/
                        - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                        - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                        - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Pogoniarz
                          † 1971-2015 Piwosz w Raju
                          • 2003.02
                          • 7971

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
                          jak już Tobie wspomniałem na PW zniżki będą, ale tylko na pociągi osobowe/pospieszne.

TLK, Intefcity itp. do tych pociągów niestety nie należy :/
                          No,cholercia to niedobrze,ale nic to damy sobie jakoś radeczkę

Prawie jak Piwo
                          SZCZECIN

Comment

• Rolek
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2001.08
                            • 1038

W związku ze szczęśliwym splotem okoliczności i wydarzeń, chciałem poinformować, że informacja podana przeze mnie jakiś czas temu, o tym, że nie nie mogę jechać na Zlot jest już nieaktualna.
                            Syntezując powyższe – jadę do Ciechanowa
                            Za pomoc w realizacji planów składam podziekowania na ręce Małejżonki i Arta. Dzięki!

W związku z tym chciałem poinformować Szanowne Towarzycho z Trójmiasta i ew. okolic, że dysponuję czterema wolnymi miejscami w aucie i dużym bagażnikiem. Koszt przejazdu już został skalkulowany: z Gdańska do Pułtuska - 300 km. Na jednym tankowaniu przejedziemy trasę tam i z powrotem, a jedno tankowanie, to 200 zł. Czyli przy pięciu osobach wychodzi po 40 zł tam i nazad. Nie wiem jak wyglądają koszty przejazdu koleją, ja oferuję jednak możliwość transportu door-to-door, czego nie można powiedzieć o PKP .
                            Mam w planach wyjazd w piątek ok. godz. 10.00, na przelot do Pułtuska trzeba zarezerwować z pięć godzin.

Wszelkie informacje i rezerwacje oczywiście na PW. Proszę się nie niecierpliwić gdybym nie odpowiadał od razu, ale do 15.00 siedzę w pracy i na browar zaglądam tylko kontrolnie, na PW mogę nie mieć czasu odpowiedzieć.

Comment

• Rolek
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2001.08
                              • 1038

Korekta kosztów: trasa tam i nazad wychodzi około 150-160 zł, a nie jak pisałem wyżej ok. 200 zł. Zawszeć to na jakieś piwo zostanie

Comment

• Ahumba
                                🥛🥛🥛🥛
                                • 2001.05
                                • 9056

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rolek
                                Korekta kosztów: trasa tam i nazad wychodzi około 150-160 zł, a nie jak pisałem wyżej ok. 200 zł. Zawszeć to na jakieś piwo zostanie
                                Gdyby nie to, że bezpośrednio z Warszawy będę miał bliżej, to kto wie, czy bym nie reflektował
                                znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

Przetwarzanie...
                                X