Jako chętni na drogę dojazdową wpisują się Chris_1987 i ja. Z powrotem to jeszcze nie wiem - ze względu na ten poniedziałek...
IV Wielki Zlot Forumowiczów - komentarze
Collapse
X
-
Ja wyjadę ok. 17:00 w piątek z Biłgoraja, zachaczam o Janów
Potem pewnie na Lublin (ok. 18:30), chociaż istnieje alternatywa, że przez Radom.
WaWa ok. 21:00, choć może minę ją bokiem. Przyjazd na miejsce ok. 22:00. Oficjalnie zwracam się z prośbą o otworzenie bramy (jeśli ktoś będzie jeszcze na chodzie ).
I teraz najważniejsze - mam 3 wolne miejsca. Jeśli ktoś chcę się załapać proszę o kontakt (PW lub gg). Jeśli ktoś np. planuje przyjazd do wawy pociągiem wieczornym i boi się, że nie złapie połaczenia - możemy umówić się gdzieś w stolicy...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika setaDrogi Mistrzu spójrz na jakąs mapę nr...
A nie bedzie bliżej: Biłograj, Frampol, Lublin, Kock, Łuków, Siedlce, Węgrów, Łochów, Wyszków, Pułtusk i do "Rybaczówki"?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MistrzuMap Ci u nas dostatek (kole 360 sztuk )
A nie bedzie bliżej: Biłograj, Frampol, Lublin, Kock, Łuków, Siedlce, Węgrów, Łochów, Wyszków, Pułtusk i do "Rybaczówki"?
Primo: Zakładam, że jadę przez Janów bo mam tam cos do kupienia a z Janowo Lublin, czy Radom to prawie to samo.
Secundo: Ja oferuję pomoc w dojechaniu a Ty się czepiasz
Po trzecie: Pomysł z Kockiem i ominięciem Wawy nie jest najgorszy...Last edited by Seta; 2005-08-25, 10:36.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonKoszt podróży w jedną stronę - 100zł do podziału na ilość osób w aucieMM961
4:-)
Comment
-
-
Bardzo uprzejmie proszę o niezaśmiecanie tego tematu postami typu:
- czym będziecie jechać;
- dlaczego będziecie jechać;
- z kim będziecie jechać itp.
Do tego służy temat z plotkami...
Kolejne tego typu posty będę przekazywać Artowi do skasowania
Comment
-
-
Niestety - zaliczka jest bezzwrotna - o czym było w tym temacie na początku.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AlchemychJedziemy przez Tychy i zabieramy cię samochodem - to tylko propozycja oczywiście
Comment
-
-
Na zlocik wybieram się autem najprawdopodobniej będę jechał w piątek po 17 ze stolicy, jeśli są chętni na wspólną podróż do Rybaczówki - proszę o kontakt.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzZadzwonię,a normalnie zadzwonię ,no jak nie jak tak
http://www.pultusk.3d.pl/pks.htm -to link do strony PKS-w Pułtusku.
Aha ja mogę przekazać wiadomość w sobotę(wtedy będę miał dostęp do sieci).
Może te rejsowe jadące do Wyszkowa przez Zatory też jadą przez Borsuki?
Dryndnę i wywiem się wszystkiego
autobusy wyjeżdżają z Pułtuska do miejscowości Borsuki Kolonia o:
6:40 od poniedziałku do piątku
12:50-od poniedziałku do soboty
16.15 od pon-do piątku.
Musiałbym zadzwonić do Rybaczówki i czy nie lepiej jechać do Zator(ów) i stamtąd do miejsca zakwaterowania PKS-em lub z buciora
Tak, a propos czy Ktoś nie będzie jechał autem(z wolnym miejscem na choćby bagaż ) przez Pułtusk kole 9-12?
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
Comment