Dziś przychodzę do pracy i co widzę? Nowy plan na wrzesień, a w nim stoi jak byk, że mam być w pracy 9-go na rano, a 10-go na noc. I po cholerę to całe planowanie urlopów. Szefuńcio przesunął mi urlop o tydzień
IV Wielki Zlot Forumowiczów - komentarze
Collapse
X
-
Last edited by adam16; 2005-08-28, 10:05.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
WSZYSTKICH POTRZEBUJĄCYCH ZNIŻKI NA PKP - PROSZĘ MELDOWAĆ SIĘ DO MNIE NA PW Z ADRESAMI!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyNic się nie da zrobić?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Do przemieszczających się nie autami,będziemy planowo 5:51 w Stolycy(Zachodniej ,czytaj na dworcu W-wa Zachodnia ) .Czy Ktoś o tej porze też tam będzie .Pytanie kieruję szczególnie do Naczelnika ,który prawdopodobnie będzie kilka minut wcześniej...Rzecz jasna co robić z tak wspaniale rozpoczętym dniem?Proponuję oczywiście piwko,choć przed ponad półtoragodzinną jazdą autobusem do Pułtuska nie wróży to miłej podróży
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzDo przemieszczających się nie autami,będziemy planowo 5:51 w Stolycy(Zachodniej ,czytaj na dworcu W-wa Zachodnia ) .Czy Ktoś o tej porze też tam będzie .Pytanie kieruję szczególnie do Naczelnika ,który prawdopodobnie będzie kilka minut wcześniej...Rzecz jasna co robić z tak wspaniale rozpoczętym dniem?Proponuję oczywiście piwko,choć przed ponad półtoragodzinną jazdą autobusem do Pułtuska nie wróży to miłej podróżyTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumW piątek? Jeżeli a) dostanę urlop, b) Miłka nie zawiezie mnie samochodem to pewnie wstałbym rano na pyszne łódzkie na Zachodnim.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzPytanie kieruję szczególnie do Naczelnika ,który prawdopodobnie będzie kilka minut wcześniej...Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnikSpoko, jakos sie dogramy. Szczegulöw jeszcze nie znam. Jestem na etapie planowania podrözy powrotnej ...z Magdeburga
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTKod:il.os. dni gdzie zaliczka zn koszulka p/d/n (X=wpł.) PKP (...) 59. Rolek 1 p/s/n d - ? XXL (...)
Chyba, że Admin wydał ją na piwo?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopek7czy można tam wpaść na "krzywy ryj"?
Jaki jest program zjazdu ?
Z powodów rodzinnych od dawna wiedziałem, że na zlot nie pojadę. Ale bardzo chętnie odwiedziłbym z Wami browar w Ciechanowie, może pograł w piłkę pod murami zamku Ciechanowskiego i oczywiście wypił jakiegoś Ciechana.
Jeżeli program zlotu jest mniej więcej znany i przewiduje on opcję "krzywy ryj", to może byłaby szansa go przedstawić.bla bla bla
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RolekNo właśnie, ja w tej sprawie. Nie chciałbym być upierdliwy, ale przy moim nicku, w kolumnie "zaliczka" powinien być chyba "X"?
Chyba, że Admin wydał ją na piwo?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment