Nie widzimy przeciwskazań, by podjechać do Rybaczówki na parę piwek. Taka możliwość jest jak najbardziej możliwa (oby nie w sobotę między 11:00, a 17:00, bo wtedy jedzimy / siedzimy w Browarze i oczywiście nie po 20:00). Na chęć korzystania z atrakcji całego zlotu trzeba było wyrazić wolę wcześniej.
Do Ciechanowa również można podjechać, o ile nie będzie to nagle 30 dodatkowych osób . W Browarze wiedzą o grupie około 70 osób i zbyt duże wahania mogą opóźnić nasz powrót do Rybaczówki na kolejne zlotowe atrakcje i ewentualnie powiększyć haracz, o którym dzisiaj napiszę w temacie głównym...
Coś szykuje się rekordowa ilość osób na tegorocznym Zlocie - jak to tak z roku na rok będzie przyrastać (przypominam, że 3 lata temu było osób 23, 2 lata temu coś 45, w zeszłym roku ok. 50) to na jubileuszowy 10 Zlot trzeba już będzie rezerwować nielichy wielkościowo ośrodek
Coś szykuje się rekordowa ilość osób na tegorocznym Zlocie - jak to tak z roku na rok będzie przyrastać (przypominam, że 3 lata temu było osób 23, 2 lata temu coś 45, w zeszłym roku ok. 50) to na jubileuszowy 10 Zlot trzeba już będzie rezerwować nielichy wielkościowo ośrodek
No nie, działa idealnie. Wiadomość oczywiście odebrałem. Mój post miał raczej charakter kosmetyczny .
Obiecuję, że już więcej nie będę szturchał Admina
No nie, działa idealnie. Wiadomość oczywiście odebrałem. Mój post miał raczej charakter kosmetyczny .
Obiecuję, że już więcej nie będę szturchał Admina
Jelenia Góra 19:43
Wałbrzych Główny 21:00
Wrocław Główny 23:41
Opole 00:45
Częstochowa Osobowa 02:48
Ląduje on w Warszawie Wschodniej planowo 06:07, z tejże stacji o 07:05 odjeżdża pociąg pośpieszny do Nasielska, gdzie jest o 08:15.
Tam, jeżeli wierzyć internetowemu rozkładowi jazdy PKS, a ja mu nie dowierzam jest autobus o 9:25 i już ok. 10:30 jesteśmy w Pułtusku
Ja zasadniczo zasilę ten wesoły pociąg, bo inne plany podróży legły.
Artur i Gośka jak rozumiem, nie pozwolą mi zasnąć?
Mogę spróbować zająć cały przedział, jeśli taki dojedzie do Wałbrzycha jeszcze pusty, a we Wrocławiu skutecznie odstraszę potencjalnych towarzyszy podróży.
Pogoniarz też pisał, że w podobnych godzinach ląduje, więć możemy powoli zacząć się dogadywać.
Kto za, kto przeciw?
Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik
Mogę spróbować zająć cały przedział, jeśli taki dojedzie do Wałbrzycha jeszcze pusty, a we Wrocławiu skutecznie odstraszę potencjalnych towarzyszy podróży.
Pogoniarz też pisał, że w podobnych godzinach ląduje, więć możemy powoli zacząć się dogadywać.
Kto za, kto przeciw?
Od Wrocławia tenże pociąg zasili jeszcze dwoje towarzyszy [podróży jedynie słusznej oczywiście ] i chętnie pomoże w odstraszaniu innych towarzyszy [potencjalnych]
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik
Kto za, kto przeciw?
My na Wschodniej planowo jesteśmy 6:11,ja tam normalnie zasadniczo nie widzę przeciwskazań by se tam wysiąść i stamtąd uderzyć na Nasielsk
My w razie spóźnienia możemy władować się na Zachodniej
Ostatnia zmiana dokonana przez Pogoniarz; 2005-09-01, 10:11.
Wedle wskazówek Slavoya będziemy wysiadać jednak na Zachodniej, także tam proponuję się spotkać i stamtąd uderzymy pociągiem na Nasielsk, a potem PKSem do Pułtuska.
No i krystalizują się już plany na zlot. Dzięki inicjatywie Krecika.
Miejsce: Koszęcin w woj. Śląskim;
Czas: 6-8 wrzesień
Piwopój: Browar Śląsk Koszęcin
Noclegi: hotel przy browarze [mamy 32 miejsca zabookowane wstępnie; przy minimum 20 osobach 90 PLN/osobodzień]...
(jak zwykle nieco chaotycznie, bo i późno ale i tak dwa dni wcześniej niż ostatnio i jak zwykle tumult innych zajęć na głowie, a trzeba ogłosić co najważniejsze)
Comment