Jak to nie dojedziesz i jak to skromnej osoby? Chyba skromnej osoby z kotem
IV Wielki Zlot Forumowiczów - komentarze
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykWedle wskazówek Slavoya będziemy wysiadać jednak na Zachodniej, także tam proponuję się spotkać i stamtąd uderzymy pociągiem na Nasielsk, a potem PKSem do Pułtuska.
P.S wielki plus to toalety w PKP
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzZadzwoniłem i :
autobusy wyjeżdżają z Pułtuska do miejscowości Borsuki Kolonia o:
6:40 od poniedziałku do piątku
12:50-od poniedziałku do soboty
16.15 od pon-do piątku.
Musiałbym zadzwonić do Rybaczówki i czy nie lepiej jechać do Zator(ów) i stamtąd do miejsca zakwaterowania PKS-em lub z bucioraDick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz...P.S wielki plus to toalety w PKP
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumW piątek? Jeżeli a) dostanę urlop, b) Miłka nie zawiezie mnie samochodem to pewnie wstałbym rano na pyszne łódzkie na Zachodnim.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykI to jest właśnie główny powód dla mnie podróży pociągiem gdyż,:
i nawet jak Zythumowi się nie uda to pewnie będziemy już mocno spragnieni i łódzkie wykonamy, to toaleta będzie bardzo ważnym elementem dalszej drogi, jak nie najważniejszym
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2Mam prośbę - czy może mi ktoś konkretnie wytłumaczyć tę trasę ... a ja już dobiorę połączenie ? ( bo się pogubiłem )
a) do Pułtuska PKSem
b) do Nasielska pociągiem i do Pułtuska PKSem
Następnie udajesz się do ośrodka przy wykorzystaniu taxi (gdzieś tam była wzmianka że koszt około 30 zł za kurs) lub też PKSem do przystanku Borsuki Kolonia lub Zatory (nie wiem już czy ktoś ustalił co jest bliżej) i z bucika uderzasz na ośrodek, a potem piwko.
Nie jest to takie trudne, prawdaLast edited by Maggyk; 2005-09-01, 11:11.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyPytałeś o rozkład nam konkretny dzień, czy tak po prostu? Kwestia jest o tyle istotna, iż po wakacjach rakład ulega zwykle sporej przebudowie. Dlatego m.in. wstrzymywałem się z podawaniem rozkładów na Forum za wczesnie, aby później nie było zamiesznia.Last edited by Pogoniarz; 2005-09-01, 11:22.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykJedziesz najpierw do Warszawy, potem wybierasz spośród opcji:
a) do Pułtuska PKSem
b) do Nasielska pociągiem i do Pułtuska PKSem
Następnie udajesz się do ośrodka przy wykorzystaniu taxi (gdzieś tam była wzmianka że koszt około 30 zł za kurs) lub też PKSem do przystanku Borsuki Kolonia lub Zatory (nie wiem już czy ktoś ustalił co jest bliżej) i z bucika uderzasz na ośrodek, a potem piwko.
Nie jest to takie trudne, prawda
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzZ przystanku PKS Borsuki Kolonia 2 km przez las,z miejsowości Zatory 7 km nie wiem czy przez lasLast edited by Maggyk; 2005-09-01, 11:40.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Wy tu już rozważacie trasy dotarcia na miejsce akcji, a ja będę wiedział dopiero w poniedziałek lub wtorek, czy wogóle dotręBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzTak trzeba było od razu
Spotykamy się w piątek bladym świtem na łódzkim, coby płyny uzupełnić po męczącej podróżyPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykJak to nie dojedziesz i jak to skromnej osoby? Chyba skromnej osoby z kotem
- jeśli nie skromnej osoby to na 100% kurduplowatej
- do kotów została wynajęta opiekunka, więc jeśli chcesz zobaczyć Brego'wicza to chętnie Cię znów ugoszczę
Comment
-
-
Nie pamiętam ( i nie znalazłem) czy była już mowa:
- od której w piątek można przebywać legalnie na terenie Ryczówki
- o której godzinie będą przydzielane miejsca noclegowe
- o której należy opuścić teren rybaczówki w niedzielę
Pytam, bo zamierzam wypić kilka piwek i jeszcze zapomnę, że nie wiem gdzie śpięMM961
4:-)
Comment
-
Comment