Światło jest, więc i prąd powinien....
IV Wielki Zlot Forumowiczów - komentarze
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson... Jeżeli jest jakiś lasek w pobliżu skąd można zaczerpnąć trochę drewna chętnie się po nie wybiorę.
...
Przecież to koniec sezonu, inni już tam byli...Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka...Dojadą wtedy również koszulki (ale tylko w dwóch rozmiarach L i XL) i być może niespodzianka...
Smalec ( po naszymu "tuste") spoko, jestem za.Last edited by adam16; 2005-09-06, 18:30.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16A co z koszulkami dla takich maleństw jak ja? W rozmiarze M?"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
co do dojazdu - zastanawiałem się, czy jechac z wesołą grupą ale jednak będę jechał Białystok (6.50) => Wyszków (9.10) Wyszków (10 lub 11) => Pułtusk (11 lub 12) i tam postaram się znaleź ekipę...Last edited by Piecia; 2005-09-06, 18:38.Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Czy można liczyć na dawno obiecywany jakiś plan dojazdu ? Na swojej mapie Polski to nawet nie mam tej miejscowości, a te mapy z szukacz.pl to można o kant d. potłuc, a nie na nich polegać. Muszę też powiedzieć, że uciążliwe jest sprawdzanie szczegółów zlotu, jak się nie chce, tak jak mi ciągle czytać wielostronnicowych dysput forumowych. Najlepiej byłoby jakby była jedna strona z podstawowymi, najważniejszymi informacjami : data; adres; plan dojazdu, ewentualnie jakieś do tego wskazówki; plan na poszczególne dni zlotu; koszty , które jeszcze trzeba pokryć i koniec kropka. Reszta niech będzie w komentarzach na kilkanaście stron jak komuś się chce to wszystko czytać, bo dla mnie to utrapienie łuskać informacje w tych kilkunastostroniccowych przekomarzaniach forumowych.
Proszę się nie obrażać, powiedziałem tylko swoje zdanie jako uwagi osoby , która chce pojechać na zlot, chce już mieć wszystko zaplanowane, a dwa dni przed zlotem to nawet nie wiem jak tam dojechać. Gdyby jeszcze te Borsuki były po lewej stronie Narwi, to bym się nie przejmował, ale tak to nie chce mi się jechać do Pułtuska, bo tam jest most, albo gdzieś po drodze, nie wiadomo dokładnie gdzie szukać przeprawy przez rzekę. A może ja przegapiłem dokładne informacje, jeśli tak to przepraszam, ale normalnie nie miałem siły ani ochoty czytać wszystkich komentarzy dotyczących zlotuLast edited by emes; 2005-09-06, 20:28.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emesNajlepiej byłoby jakby była jedna strona z podstawowymi, najważniejszymi informacjami : data; adres; plan dojazdu, ewentualnie jakieś do tego wskazówki; plan na poszczególne dni zlotu; koszty , które jeszcze trzeba pokryć i koniec kropka. Reszta niech będzie w komentarzach
Co prawda jak dojechać nie ma, ale pozostałe Twoje życzenia już dawno zostały tam umieszczoneWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika clarqSzkoda, że nie będzie karkówki
PS. A Maciek już się biedzi nad zamieszczeniem mapki...
To pisałam ja - MałażonkaLast edited by iron; 2005-09-06, 21:06.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16A co z koszulkami dla takich maleństw jak ja? W rozmiarze M?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment