Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
IV Wielki Zlot Forumowiczów - komentarze
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Szkoda. Jak zamawialem rozmiar, nie bylo o tym mowy. W L-ce to ja się utopię .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2Droga Małżonko ... chodzi mi głównie o piątek po godz. 18.00 - napisz proszę konkrety.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTNiestety tego wcześniej nie wiedzieliśmy - stąd była prośba o podanie jaki rozmiar sobie kto życzy.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaChętnie, ale sama ich nie znam... Nie wiem, czy w końcu mam robić smalec dla wszystkich, czy tylko dla osób kilku, nie wiem czy niespodzianka dojedzie. Wiem jedynie, że o tej porze piwo będzie się już lało....
Comment
-
-
Koszulki browarowe (sprzedawane na Giełdzie, podejrzewam, że "zlotowe" to te same) są ciut przymałe, jak na deklarowany na metce rozmiar... może się, Adamie, nie utopisz.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka w temacie o Faktachtak a'propos - mam robić smalec dla osób zdeklarowanych, czy dla wszystkich?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaPonieważ koszulki są nam darowane przez browar (a darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda ) nie mieliśmy możliwości zrealizować wszystkich żądań rozmiarowych. Podaliśmy proponowane rozmiary, a Oni w miarę możliwości starali się zaspokoić nasze zamówienia... Oczywiście pobranie koszulek nie jest przymusowe i jeśli ktoś sobie nie życzy - koszulkę może zostawić dla innychBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Nie no spoko. Już ja zastosowanie dla zbyt dużej koszulki znajdę. Tylko ze sobą będę musiał wziąść jakąś na zmianę , a tak bym nie brał.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaChętnie, ale sama ich nie znam... Nie wiem, czy w końcu mam robić smalec dla wszystkich, czy tylko dla osób kilku, nie wiem czy niespodzianka dojedzie. Wiem jedynie, że o tej porze piwo będzie się już lało....Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka
SOBOTA:
- godzina 5:00 - pobudka
- godzina 5:15-8:00 - ćwiczenia na świeżym powietrzu
....
A odnośnie smalcu - pomimo wysokiego stężenia trójglicerydów u mnie w organiźmie możesz być pewna, że nie omieszkam troszkę uszczuplić przywiezionego szpecyfiku. A jak znam Żonę-Taxi na pewno też go zaliczy chętnieWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Szkoda. Jak zamawialem rozmiar, nie bylo o tym mowy. W L-ce to ja się utopię .Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2... a co z powitalną wieczerzą ?
i przynajmniej w kilku miejscach przeczytałem - a to tylko pobieżnie przeglądając - co z rzeczoną wieczerzą. Ogarniasz Ty to nasze forum czy nie?
Małażonko działaj ze smalcem, nie ma nic lepszego do swieżutkiego piwkaLast edited by naczelnik; 2005-09-06, 23:54.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Czy jeden Rycerzyk znajdzie się dla Błędnego Rycerza?Last edited by kiszot; 2005-09-07, 02:26.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnikTo bierzemy jedną na spółęBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
Comment