Nie wiem jaki ma program wyborczy, ale głosuję na Smalec
IV Wielki Zlot Forumowiczów - komentarze
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnikOgarniasz Ty to nasze forum czy nie?
Resztę trudno ogarnąć bo połowa postów jest zdublowana i niepotrzebna.
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyUWAGA ZAŁOGA WESOŁEGO POCIĄGU!
Zostało ogórnie zatwierdzone, że z okazji obecności samograja w przedziale, będzie pobierana zrzuta na baterie (8xR14). Wysokość wydzie w praniuŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironSmalec jest właśnie "under construction"Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Jeszcze raz proszę wybierających się na zlot o zabranie etykiet ze swojego regionu , a szczególnie zależy mi na nowościach , przeglądając listę obecności znalazłem kilka osób które kolekcjonują etykiety i do nich jest kierowana ta prośba.
Zlot zlotem a będzie miło jak przy tej okazji dojdzie coś do zbioru.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Może wybiegam troszke do przodu, ale czy jest już jakis plan na powrót?
Oczywiście wesołym pociągiem"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darek99(...)
Zlot zlotem a będzie miło jak przy tej okazji dojdzie coś do zbioru.
Proszę zabierzcie ze sobą na zlot ręczniki barmańskie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arzyMoże wybiegam troszke do przodu, ale czy jest już jakis plan na powrót?
Oczywiście wesołym pociągiemŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk... także pewnie ppodróż powrotną na razie musisz uzgadniać z Naczelnikiem, Pepkiem i Wiktorią.
Możliwe, że zostanę do poniedziałku, jeśli zbierze się zainteresowana przedłużeniem pobytu, grupka.
Jeśli nie, to najpewniej wracał będę tą samą trasą, pociągiem z Warszawy do Jeleniej Góry. Ale jak mówię - to nic pewnego i trudno w tej chwili decydować.
Może się z kimś załapię na jakiś transport, może kogoś odwiedzę...nie wiem
Równiutko za 24 h wsiadam w pociągLast edited by naczelnik; 2005-09-07, 20:21.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik(...)Możliwe, że zostanę do poniedziałku, jeśli zbierze się zainteresowana przedłużeniem pobytu, grupka.(...)
Comment
-
Comment