Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy
IV Wielki Zlot Forumowiczów - komentarze
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumNajprawdopodobniej i ja sobie odpocznę w Rybaczówce do poniedziałku - wiele zależy od pogody.
Piwka leżakują już w plecaczku,te co na drogę schładzają się ,także już w sumie zasadniczo można jechaćLast edited by Pogoniarz; 2005-09-08, 13:43.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Życzymy wszystkim wspaniałej zabawy i wypijcie chociaz jedno piwko za nieobecnych
easy, marysia i albeertos(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertosŻyczymy wszystkim wspaniałej zabawy i wypijcie chociaz jedno piwko za nieobecnych
easy, marysia i albeertos
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Na pewno o Was nie zapomnimyTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironJedno z ostatnich ogłoszeń: (...)MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonZa 30 minut wychodze z roboty i przeistaczam się w człowieka pierwotnego - czyli bez dostępu do netu. Przypuszczam, że nic poważnego już nie zostanie zmienione/ustalone w sprawie ZLotu. W razie czego, gdyby np. zmieniono miejsce Zlotu to niech ktoś mi podeśle sms'a na wiadomy nr kom.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonTylko po co do tego widelec (czy co tam było) ?
DOcierasz do Borsuków, czekasz, czekasz, jesteście sami, bo liczycie, że zaraz dojedzie reszta...tak czekacie, a godziny lecą...
W międzyczasie dostajemy cynk o właściwym zlocie , tzn. ściśle tajne - do czasu Twojego wyjazdu - namiary na miejsce...a ty dziękujesz bogu, że zabrałeś ten widelec i masz czym jeść...Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzTak a propos,czy z Pułtuska docieramy taksówkami,czy czekamy na autobus o 12:50?Czy spontaniczna decyzja w zależności od...zależności
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiJa będę w Pułtusku jakieś 20 minut przed Wami (kole 10). Bardzo chętnie pojadę taksówką o ile znajdą się jeszcze dwie osoby chętne na wspólną podróż.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzTak a propos,czy z Pułtuska docieramy taksówkami,czy czekamy na autobus o 12:50?Czy spontaniczna decyzja w zależności od...zależnościPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
Comment