Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka
IV Wielki Zlot Forumowiczów - komentarze
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CarlBergPaliwo rzecz zrozumiała - co chwila mamy huśtawkę. Jestem za, normalka ...
Ale to ...
uznaję jako wegetarianin jako żart ... nawet grosza nie dam ... BT
Z pewnością ktoś chętnie odkupi nasze porcje
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzJeżeli zawartość jest godna uwagi to ja bardzo chetnię się zaopiekujęPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnikNa takie "nieprzewidziane" okoliczności zawsze mam coś na dnie, z napisem "REZERWA" - jedno jest Twoje
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzREZERWA to Twoje piwo,taką ma nazwę ?
Tym postem kończę swój udział dyskusji, wierząc, że wrócę zupełnie odmieniony
Do jutra!Ostatnia zmiana dokonana przez naczelnik; 2005-09-08, 18:35.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkoniao kur..........cze, to ja pewnie z tej jednej zrobię sobie dwieBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Zawsze możesz dołączyć do mnie i do Naczelnika - my ubieramy jedną na nas dwóch.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CyrkoniaI co? ma być "ich troje"?
Prędzej to będzie 2+1, choć oznak choroby psychicznej u Ciebie nie zauważyłem
To ja już nie wiemWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CyrkoniaI co? ma być "ich troje"?
Ja już spakowany, zaraz idę nyny, bo o 3-ciej trzeba wstać - może dam radę
Do zobaczenia jutro i pojutrze.Ostatnia zmiana dokonana przez adam16; 2005-09-08, 20:09.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
No to zaopatrzeni z Wiktorią w zniżki z gabinetu specjalistycznego (dzięki ART!) i odpowiedmio wyekwipowani za kwadransik rozpoczynamy zlotowy najazd!
Do zobaczenia na Zlocie!!!
Wiadomość dla ekipy wesołego pociągu. Naczelnik za chwile do niego włazi i rozpoczyna walkę o przedziały, byśmy nie musieli sobie siadać na kolanach
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2WY SE JEDNAK JAJA ROBICIE ... proszę o odpowoedżź - piszcie dla Wszystkich! a nie tylko dla siebie bo mnie to w... !Q!! !!!
Wesoło będzieŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Weźmiemy rozmiar XL, jakąś blondynkę, i będzie ABBA
Comment
-
Comment