Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika StaryKocur
IV Wielki Zlot Forumowiczów - komentarze
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika SimonPozdrowienia dla Zlotowiczów !
A Wszystkich z Trójmiasta i okolic , którzy nie pojechali na Zlot zapraszam na Koźlaki !
Dla forumowiczów - niespodzianka ( ode mnie )
Simon
Pewnie tej niespodzianki nie starczy dla mnie
Dopiero jutro dotrę na Zlot
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseSimon nie pisał o niespodziance dla Zlotowiczów, tylko dla uczestników Koźlaków
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuA skąd wiesz?
Dla mnie niespodzianka to fakt, że Olsztyn leży w "okolicach" Bielkówka.
P.S. Krzysiu, Zlot bez Ciebie?
Comment
-
-
Kurcze no i nie udało mi się zdążyć na zlot . Przybyłem do Warszawy tak o co najmniej jeden dzień za późno .
Pozdrawiam wszystkich Zlotowiczów, którzy na pewno bawią się przednio .pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Wróciłem, żyję, jak załatwię sprawy związane z obowiązkami tj ligą typerów,zjem obiad i podzielę się zWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Ile się narobili Małażonka i Iron przy zorganizowaniu Zlotu ten tylko się przekonał, kto tam był. Dzięki im za to wielkie.
Dzięki panom Markowi i Krzysztofowi z browaru za wczorajsze oprawadzanie nas po ich księstwie, oraz temu drugiemu z panią Iwoną za towarzyszenie nam wieczrem i poło-nocą przy ognisku.
Dzięki za Janów i Bartka z beczek oraz piwa domowe i z browaru, które otrzymałem w ramach wymiany.
Dzięki wszystkim współbiesiadnikom za towarzystwo. Podziękowania są również od Żony- Taxi.
Martwi mnie tylko, że znów został naruszony regulamin w sprawie osób niepełnoletnich.
Jako rodzic nie sprawdził się ojciec-Zythum. Nie dość, że przywiózł ze sobą Jarka - lat 12, to jeszcze nie pilnował go. Efekt był taki,że gdy Ojciec spał, Jarek w najlepsze popijał piwo. Mam zamiar wystąpić do sądu o zabranie Zythumowi praw rodzicielskich. Pytanie tylko, kto się wtedy zaopiekuje Jarkiem i co z iego wyrośnie?Last edited by Ahumba; 2005-09-11, 14:26.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Zlot był skandalicznie fajny. Skandaliczne było też moje zachowanie wobec kolegów z pokoju. Kalam się i przepraszam.
Skandali obyczajowych było sporo. Nawet jak wyjeżdżaliśmy dziś dwoma autami, to kilka osób z pozostających do poniedziałku uczestników zatarasowało drogę drzewem, znakiem zakazu wjazdu i do tego odwrócili się tyłem i ściągneli spodnie. Czyli po prostu NORMALNOŚĆ ! ! !
Comment
-
Comment