"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkonia
P.S. Atmosfera była fajna, ale i tak brakowało mi trzech Forumowych upierdliwców. Krzysiu, Pieczarku i Pjenkniku - uściski dla Was i mam nadzieję że do zobaczenia niedługo
Faktycznie, 'Przepióreczka' brzmiała jakoś tak bezpłciowo
Ha,wreszcie dostałem się na Browar.
Wielkie dzięki organizatorom czyli Ironowi i Małejżonce za wszystko oprócz tego zorganizowali zlot na takim zadupiu{ledwo doszedłem w piątek}
Podziękowania dla Browaru Ciechanów za Piwo i wycieczkę
Maggyka,Adama16,Marka33,Klossa i kogo jeszcze? - za nocne rozmowy.
Wielkie dzięki dla "Śledzia" za paprykarz
Dla Jarka lat 12 za sztajgra,Darka99 za etykiety,Bahtola i Nitki za zabawianie w czasie podróży ,dla wędkarzy za udostępnianie rzeki dla kąpieli.
I jeszcze raz wielkie dzięki dla wszystkich zlotowiczów
A mnie na zlocie złapało jakieś paskudztwo i teraz czeka mnie przymusowa abstynencja
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
Sądzę,że koszulka Naczelnika/Jarka lat 12 powinna z czasem trafić do muzeum browaru
Ale, aleeee trzeba ją najpierw ożenić z bębnem pralki.
Drugi weekend września to już historia. Nie powiem - wyczekiwałem go bardzo, a jak już nadszedł(nadeszedł ) minął w mgnieniu oka. Bo wszystko co dobre, szybko się kończy
Długa wizyta w browarze, dotknięcie wszystkiego, odpowiedzi na najróżniejsze pytania pozostaną na pewno w pamięci na długo. Panowie z Ciechana nie szczędzili słów, by wyjaśnić wszystko bardzo dokładnie. Mam tylko nadzieję, że nie zaszkodzi Im przekazane piwo domowe.
Dzięki za możliwość obejrzenia całego browaru. Dzieki za piwo, bez którego uschnęlibyśmy w te gorące dni zlotowe.
BIGBa - odwaliliście kawał dobrej roboty, nie miałem sumienia was na koniec odwoływać . Robota wykonana na medal. Dzięki!
Wszystkim uczestnikom, którzy dołożyli swoje trzy grosze do tego, że bawiliśmy się przednio, bardzo dziękuję.
I wiadomość z ostatniej chwili, wyłącznie dla zniecierpliwionych - jak donosi telewizja, człowiek z Imperatorem został zauważony w oklicy Ostrołęki, gdzie podobno odbywa się druga edycja mało znanej jeszcze imprezy - Imperator Zgon Ponton Party
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik
I wiadomość z ostatniej chwili, wyłącznie dla zniecierpliwionych - jak donosi telewizja, człowiek z Imperatorem został zauważony w oklicy Ostrołęki, gdzie podobno odbywa się druga edycja mało znanej jeszcze imprezy - Imperator Zgon Ponton Party
No to jedziemy...
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilk
No to jedziemy...
Nie wiem , czy uda nam się dostać. Podobno Organizatorzy już wiedzą, że my wybraliśmy inny produkt z ich stajni
Ale na krzywy ryj może się uda... Jedziemy!
Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
Comment