Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
IV Wielki Zlot Forumowiczów - komentarze
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzHi hi wyglądamy jak po ciężkiej walce ,albo jak mutanty
To jak wyglądaliśmy pod koniec bojów? Strach pytaćWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotrratAle fotke zamieściłeś, kurde gdzie są moje zęby- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Piecia w ostatniej chwili chyba zdążył wpakować sobie do ust tego blanta, co go tak długo zwijał...Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Patrzę sobie na to zdjęcie i mam ubaw po pachy
Piotrrat bije wszystkich
A co do guli Pogoniarza - to nei moja robotaPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Aparat jest jak najbardziej dobry. Mam tylko problem z programem do obróbki zdjęć.
Mam nadzieję, że już niedługo uporam się z tym uporczywym problemem.
Comment
-
-
A nas na szczęście nie ma na tym zdjęciu, choć może szkoda - ciekawe co byśmy mieli (lub czego by nam brakowało) i w jakich miejscachbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Przyszła kolej na mnie - dopiero wróciłam
A tak serio, wróciłam przedwczoraj, ale czynności zwiazane z rozruszaniem dzialalnosci gospodarczej pochłonęły mnie w całosci i dopiero dziś odświeżyłam sobie... 20 stron nowych postów
Impreza super, aczkolwiek jakoś za spokojnie było. Starałam się jak mogłam, zdjęć rozwodowych chyba trochę będzie (nie tylko moich) ale jakoś nikt nie chciał popyskować, wszyscy się nieprzyzowicie dobrze bawili - zgroza
Ogólnie to żałuję, że wróciłam - ja chcę na Zlot!!!! Dzięki za organizację (a zwłaszcza za szutrową drogę) i w ogóle wszystkim za - jak zwykle - super towarzycho
P.S. Specjalne gratulacje dla Arcego za zgubienie spodni
Comment
-
Comment