Mi w kuflu brakuje piwa Oczywiście na tym wybrakowanym zdjęciu
IV Wielki Zlot Forumowiczów - komentarze
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emesNie wiem co na to Twoja żona, jej też nie oszczędziłeś Już wyobrażam sobie jak wyszły zdjęcia z Tunezji
Zdjęcia wyszły rewelacyjnie. Jeszcze raz powtarzam to nie jest wina aparatu tylko programu.
Comment
-
-
-
Tak trochę nie na temat, ale to w końcu ploty - do obróbki fot do netu (zmiana rozdzielczości) polecałbym Photoshopa, ewentualnie Painta a nie software dodawany przez producentów aparatów. On służy raczej wyłącznie do zgrania zdjęć.Last edited by iron; 2005-09-21, 21:34.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaJeszcze raz powtarzam to nie jest wina aparatu tylko programu.
Powinieneś uruchomić jakiś mały download na browarze, cobyśmy mogli sobie taki program ściągnąć. To by były jajca
Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotrratTeraz widać co i jak!
Oryginał lepszyPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotrratTeraz widać co i jak!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
bo to jest zdjęcie PRZED.
zdjęcie PO zamieścił Abernacka.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment