Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
IV Wielki Zlot Forumowiczów - komentarze
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaremaliNa tej autostradzie czołgowej myslałem, że kolacje zwrócę gdyby ta droga była trochę dłuższa to pewnie moja bryka by tego już nie przeżyła.
Czy dobrze pamiętam, że na Zlot trafił ktoś nadprogramowo?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk[...] Uff to koniec i nie wiem dlaczego w tym temacie dziękują bury_wilk i Wujcio_Shaggy, wszak zamiast nich na zlocie byli Husky i Bury Wujcio
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron podszywający się pod MałążonkęJednocześnie wyrażam zdziwienie, że nikt nie wspomniał o mydle (white mydło power) i o tym, że od tego Zlotu synonimem (trudne słowo) NORMALNOŚCI jest MYDŁO
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka[...] 6. Straciliśmy dwóch forumowiczów: Burego Wilka i Wujcia Shaggy'ego na rzecz Shaggy'ego / Szarego Wilka (czyli Huskiego) i Burego / Brudnego Wujcia [...]
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilk[...] słyszałeś jak Wujcio chrapał [...]
Poza tym: Ani słowa o chórkach... zaczyna mnie to irytować - ani kasy, ani uznania, ani fanek... Nie będę wiecej chórków robił!
I jeszcze: Moja żona, oglądając zdjęcia, wzięła Arcego za swojego ukochanego męża. Ponieważ wcale nie jesteśmy podobni, oczekuję wyjaśnień (od Arcego; od żony już uzyskałem), oczywiście wyłącznie na PW
PS. Aha, powycinałem mordki z wszystkich cytatów - bo brakowało miejsca na moje...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Kurczę, zapomniałem (chyba wszyscy zapomnieli...) podziękować Pieczarkowi za otwieracz... Niniejszym dziękujęWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Ze względu na to, że kiedyś miałem coś dobrego, mam prośbę o przypomnienie:
- od kogo dostałem zieloną buteleczkę z czerwonym kapslem i numerem 11??Last edited by Ahumba; 2005-09-26, 16:03.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyKurczę, zapomniałem (chyba wszyscy zapomnieli...) podziękować Pieczarkowi za otwieracz... Niniejszym dziękuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaZe względu na to, że kiedyś miałem coś dobrego, mam prośbę o przypomnienie:
- od kogo dostałem zieloną buteleczkę z czerwonym kapslem i numerem 11??chickkiller :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ChrisChyba ode mnie....
Ja jestem, można powiedzieć ćwierćprofesjonalista, ale skoro Żonie-Taxi smakowało, to jest niezłe (Ona pija tylko to co jej smakuje, a Twoje kilka razy mi podpijała.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Ja propuję, żeby Gralll się nauczył czytać do Zlotu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KudłatyA jak w tym roku ze zlotem?? Jaka data.
Comment
-
Comment