[...] Uff to koniec i nie wiem dlaczego w tym temacie dziękują bury_wilk i Wujcio_Shaggy, wszak zamiast nich na zlocie byli Husky i Bury Wujcio
Login "Bury Wujcio" przestał działać po Zlocie (Admin się nie stara...), dlatego musiałem sobie stworzyć login zastępczy (co jest niby niedozwolone), żeby podziękować.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron podszywający się pod Małążonkę
Jednocześnie wyrażam zdziwienie, że nikt nie wspomniał o mydle (white mydło power) i o tym, że od tego Zlotu synonimem (trudne słowo) NORMALNOŚCI jest MYDŁO
No, to się doigrałeś - zamiast taktownie milczeć (zwłaszcza, że wszyscy tak właśnie postąpili). Dowiedz(cie) się więc, że brak MYDŁA na Zlocie był karygodnym - nie bójmy się tego słowa - niedopatrzeniem popełnionym przez Organizatorów (zapewne już na etapie przygotowawczo-logistycznym ) i jako taki stawia pod znakiem zamydlenia... ups - zapytania całą zdolność organizacyjną Organizatorów do organizowania Zlotów . Zlot bez MYDŁA jest Zlotem nieudanym, po prostu.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka
[...] 6. Straciliśmy dwóch forumowiczów: Burego Wilka i Wujcia Shaggy'ego na rzecz Shaggy'ego / Szarego Wilka (czyli Huskiego) i Burego / Brudnego Wujcia [...]
To, co podkreślone, to ewidentna manipulacja. Nie byłem brudny, mimo braku na Zlocie nieszczęśliwegoooo szaregoooo mydłaaaaaa...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilk
[...] słyszałeś jak Wujcio chrapał [...]
Nie. A to on chrapie?
Poza tym: Ani słowa o chórkach... zaczyna mnie to irytować - ani kasy, ani uznania, ani fanek... Nie będę wiecej chórków robił!
I jeszcze: Moja żona, oglądając zdjęcia, wzięła Arcego za swojego ukochanego męża. Ponieważ wcale nie jesteśmy podobni, oczekuję wyjaśnień (od Arcego; od żony już uzyskałem), oczywiście wyłącznie na PW
PS. Aha, powycinałem mordki z wszystkich cytatów - bo brakowało miejsca na moje...
To dzięki za piwo i za ......przypomnienie .
Ja jestem, można powiedzieć ćwierćprofesjonalista, ale skoro Żonie-Taxi smakowało, to jest niezłe (Ona pija tylko to co jej smakuje, a Twoje kilka razy mi podpijała.
No i krystalizują się już plany na zlot. Dzięki inicjatywie Krecika.
Miejsce: Koszęcin w woj. Śląskim;
Czas: 6-8 wrzesień
Piwopój: Browar Śląsk Koszęcin
Noclegi: hotel przy browarze [mamy 32 miejsca zabookowane wstępnie; przy minimum 20 osobach 90 PLN/osobodzień]...
(jak zwykle nieco chaotycznie, bo i późno ale i tak dwa dni wcześniej niż ostatnio i jak zwykle tumult innych zajęć na głowie, a trzeba ogłosić co najważniejsze)
Krecik rozpoczął już proces organizacji tegorocznego zlotu.
Jak na razie wszystko wskazuje na to, że tym razem zostanie odwołany w Tleniu. Szczegóły później.
Comment